onajN Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 (edited) Szybka rekrutacja na admina: ZAMKNIĘTA Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru: Nick jakiego używasz: Wiek: Staż gry Counter-Strike: Staż gry na serwerze: Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Godziny w jakich grasz: Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Wymagania: STEAM oraz brak blokady VAC na nim. Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji admina. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Posiadanie i używanie mikrofonu. Przegrane 15h na serwerze. Edited July 21 by onajN 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0rbiq Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Nick jakiego używasz: torbiq Wiek: 26 Staż gry Counter-Strike: ~10 Staż gry na serwerze: tutaj z tydzień, na wcześniejszym forum z 2 miesiące Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Godziny w jakich grasz: przeróżne, pracuje w systemie dzień 7-19, potem 19-7 i 2 dni wolne Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]: Jestem często dostępny na serwerze, wydaje mi się że ogarniam co i jak i chce pomóc innym w pełnieniu tej funkcji Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [ID Steam: 76561199069775231] Preston, November 4, 2023 (edited) Przyjmuję na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na steam. Edited November 4, 2023 by Preston 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CICHOCI3MNY Posted November 15, 2023 VIP Share Posted November 15, 2023 Nick jakiego używasz: CICHOCI3MNY, wcześniej był to Snapi aka Shooting Wiek: 20 Staż gry Counter-Strike: około 8 lat Staż gry na serwerze: Dość spory, można policzyć w miesiącach, najlepiej sprawdzić na gt i samemu określić czy jest spory czy nie gdyż tak jak mówię wcześniej grałem tutaj dość sporo na innym nicku Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Z tym jest różnie w zależności od zmian jakie mam w pracy ale najczęściej jest to wieczór/popołudnie Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Jestem dość aktywnym graczem na serwerze, posiadam doświadczenie w pełnieniu tej funkcji więc na pewno nie zawiode, mam również dobre stosunki z innymi graczami i chciałbym aby na serwerze było jak najmniej "oszustów" Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] https://steamcommunity.com/profiles/76561199478288867/ Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak Preston, November 15, 2023 Odrzucam póki co, grasz 3 dni później 4 dni cię nie ma, konto na forum założone pod podanie. Pograj chwile zrób tak żeby to gt wyglądało normalnie, a nie tak jak teraz i wtedy pisz podanie w zwyklej rekrutacji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darchevile Posted January 27 Share Posted January 27 Nick jakiego używasz:darchevile Wiek:21 Staż gry Counter-Strike:coś około 10 już pykło Staż gry na serwerze: 2 miesiac juz leci ) Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:Podstawowa i nawet średnia :) Godziny w jakich grasz: Przeważnie po 16 kazdego dnia. Czasami od rana zależy od mojej pracy ) Posiadasz mikrofon?: Oczywiscie ze tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Byłem już kilka razy adminem w przeszłości i dawałem sobię radę. -Często bywam na serwerze -Dodatkowa doświadczona para rąk i oczu się przyda do trzymania porządku na serwerze. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199365575727/ Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Nie ma problemu Preston, January 27 Przyjmuje na okres 2 tygodni. Zgłoś się po odbiór rangi na forum następnie do mnie na steamie ;) 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Black Posted January 27 Share Posted January 27 Nick jakiego używasz: Play Black Wiek: 22 Staż gry Counter-Strike: dycha Staż gry na serwerze:27 dni Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE : Tak niejednokrotnie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE : Tak nawet zaawansowana po przypomnieniu sobie wszystkich komend itp. Godziny w jakich grasz: po pracy miedzy 17-17:30 Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE : Tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Jestem przyjazną osobą napewno szybko się odnajdę w takiej roli tutaj. - Pełniłem ową funkcje x razy, byłem współwłaścicielem serwera parę lat temu. - Mam chęci pomocy utrzymania porządku na serwerze. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] : 76561199405501587 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) : Tak mogę nawet się dogadać na większą kwotę. PS wiem że aktywność moja nie powala ale to zawsze można nadrobić i zaczynam od już :D Preston, January 27 Nie widziałem ci ani razu na serwerze jak i pewnie większość adminów te 4h na gt nie powalają, nadrobisz godziny będziesz w miarę rozpoznawalny napisz podanie w zwyklej rekrutacji. Odrzucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Yoshi^ Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) Nick jakiego używasz: ^Yoshi^ Wiek: 20 niebawem Staż gry Counter-Strike: Kilka lat plus minus Staż gry na serwerze: Oj juz dobry kawalek czasu nie pamietam nie bede klamac. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE : Tak zdarzylo sie. Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE : Tak nawet dosc zaawansowana , komendy znam przypomnialem sobie takze nie sprawia mi jakiegos dosc duzego problemu. Godziny w jakich grasz: Zdarzy sie rano , pozniej to juz mysle ze poludnie i poznym wieczorkiem :) Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE : Tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] 1. Doswiadczenie . 2. Jakis tam staz na serwerze jest. 3. Mysle ze przyda wam sie pomoc i odciazenie w lapaniu cheaterow. 4. No i coz ja moge jeszcze dodac moze chcec pomocy i rozwoju serwera? 5. Jestem bezstronny , moge powiedziec ze neutralny , bezkonfliktowyy i szczery. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] : Oczywiscie bez tego ani rusz , podsylam : ID STEAM 76561199365594210 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) : Tak nie stanowi to problemu. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/^Yoshi^/54.38.131.56:27015/ Edited February 11 by #Julka z Twittera onajN, February 11 Odrzucam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GramNaBotach Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Gametracker Nick jakiego używasz: GramNaBotach Wiek: 24 Staż gry Counter-Strike: 15 lat24 listopada 2023 (Nov 24, 2023 7:07 PM) Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak, prowadziłem kiedyś swój serwer only dd2 Godziny w jakich grasz: Pracuje od 7 do 18 (bez piątku i niedzieli) ; (Bywają u mnie luki bo pracuje za granica a na urlopy jeżdżę do Polski Posiadasz mikrofon?: Tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Często godzinach nocnych nie ma po prostu admina a zdarza się widywać cheatera -Doświadczenie co do walki z graczami odpalony a po prostu rozstrzelanymi -Wyrzucać graczy którzy często nadużywają mikrofonu jak i tych którzy obrażają innych co nie prowadzi do dobrej atmosfery na serwerze -Chce poprawić też jakość rund bo często zdarza się widywać boty na serwerze które nie robią celi -Wyrzucać szybko AFK'ów Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:38778191 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak ale tylko paypal Edited February 15 by GramNaBotach cukinia, February 15 Kolory czerwony i zielony zarezerwowane są tylko dla administracji/moderacji. Edytuj post i zmień je. Preston, February 16 Przyjmuje na okres probny 2 tyg zglos sie po odbior rangi na forum nastepnie do mnie na steamie :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted February 19 Share Posted February 19 Nick jakiego używasz: Dziadek^ https://www.gametracker.com/player/Dziadek^/54.38.131.56:27015/ Wiek: 30+ Staż gry Counter-Strike: jeżeli liczyć wszystkie serie Counter Strike, będzie przeszło 15 lat. Staż gry na serwerze: Bez ściemy oraz bawełny, kilka dni aczkolwiek po przerwie w CS 1.6 Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Godziny w jakich grasz: Generalnie to w wieczornych dla relaksu, między 18-stą a 12-stą w nocy. Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Myślę, że jestem osobą bezkonfliktową która również potrafi wnieść dawkę humoru na serwer. Jestem z tego typu graczy który szanuje drugiego "playera" niezależnie od umiejętności czy innych sprzecznych cech charakteru. Nienawidzę kolesiostwa dlatego też, nikogo nie faworyzuje i do każdego podchodzę neutralnie. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] steamID - STEAM_0:0:340224 | steamID64 - 76561197960946176 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Preston, February 21 Przyjmuje na okres próbny 2 tygodni, zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na steam :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caluj_W_Pierscien Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Nick jakiego używasz:Caluj_W_Pierscien Wiek:30 Staż gry Counter-Strike:100h+ Staż gry na serwerze: 3-4 miesiace Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: wieczorami miedzy 18 a 4 rano Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] 1. Znajomość Gry: Gram regularnie i znam dobrze mechaniki oraz problemy serwera. 2. Aktywność Wieczorami: Jestem online wtedy, gdy serwer jest najbardziej aktywny i pojawiają się cheaterzy. 3. Chęć Pomocy: Chcę poprawić jakość gry dla wszystkich, dbając o sprawiedliwość i porządek. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 76561198812158790; STEAM_1:0:425946531 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Moge jak trzeba Edited February 20 by Caluj_W_Pierscien Preston, February 21 Przyjmuje na okres próbny 2 tygodni, zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na steam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melus Posted February 20 Share Posted February 20 Nick jakiego używasz: Meluś Wiek: 26 Staż gry Counter-Strike: Jakby podliczyć wszystkie konta to z 3500h+ Staż gry na serwerze: Już jakiś czas klikam na serwerze, minimalne wymagania raczej spełnione :D Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 10-18 / 22-04 Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. Posada admina jest mi dobrze znana. Kilka lat doświadczenia na tej posadzi oraz wyżej. 2. Czasami się zdarzy, że w godzinach w których gram, brakuje admina na serwerze. 3. Chęć pomocy obecnym Adminom. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [STEAM_0:0:534038494] Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): TAK Preston, February 21 Odrzucam ostatnie 6 dni w GT nie powalają, popraw GT i napisz za tydzień w zwykłej rekrutacji :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mykmyk Posted May 2 Share Posted May 2 Nick jakiego używasz: Mykmyk Wiek: Za 8 dni 25 lat Staż gry Counter-Strike: Zacząłem gdzieś w 2011 roku, więc około 13 lat Staż gry na serwerze: Z przerwami jakieś 2 lata, aczkolwiek GT podpowiada, że bywałem tu już pod koniec 2019 Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: W tygodniu od 17 do 22 najczęściej, weekendy od 13/14 - 00/01 Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Spore doświadczenie w grze - Od miesiąca gram regularnie min. 2h dziennie na tym serwerze - Myślę, że jestem przyjazną i towarzyską osobą i wg mnie mam dobry kontakt z graczami Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:17609287 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): TAK Preston, May 2 Przyjmuje na okres próbny 2 tygodni, zgłoś sie po range na forum nastepnie do mnie na steam w celu wprowadzenia. 3 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuLiCzAnY Posted June 5 Share Posted June 5 Nick jakiego używasz: KuLiCzAnY Wiek: 28 Staż gry Counter-Strike: 12/14 lat Staż gry na serwerze: https://www.gametracker.com/player/KuLiCzAnY/54.38.131.56:27015/ Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak przez dobre 2/3 lata na sieci 1s2k na go.mod dd2/4maps Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak AMX Jakieś 7/10 na chwile obecną dawno nie używałem Godziny w jakich grasz: jak tylko wstanę bo na razie własna działalność i sporo czasu dla siebie Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -doświadczenie w grze -jestem osobą z wysoką kulturą osobistą -gram często i gęsto czasami nie ma adma a 3/4 nie wykonuje np. celi -jestem miłą i spokojną opanowaną osobą Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: ID Steam: 76561198853707622 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak jak najbardziej Preston, June 6 Przyjmuje na okres próbny 2 tygodni, zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na steam w celu wprowadzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akise0. Posted June 10 Share Posted June 10 (edited) Nick jakiego używasz:Akise Wiek:17 Staż gry Counter-Strike: 10 lat (od 7 roku zycia) Staż gry na serwerze: jakos 2 lata Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE tak Godziny w jakich grasz: 10-05:00 szczerze zależy, raz wbije rano w nocy i wieczorem a raz popołudniu i gram do wieczora. Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - jestem osobą dłuższą, w miarę znaną - zgłaszałem nie raz coś na u@ - byłem tu już administratorem sądzę że nie robiłem problemów - jestem osobą z kulturą na poziomie, nie płacze o błahostki, ciężko mnie zdenerwować, chodź czasem to się zdarzy wiadomo jesteśmy tylko ludźmi. - mimo że nie siedzę 24/7h widzę często jak ktoś nie robi celi, podejrzenia cheaty (oczywiście zgłaszałem) itd. - posiadam spore doświadczenie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:0:608990726 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Pewnie Dodam od siebie, mam pare kont, jestem tu stałym graczem, jest to jedyny serwer na którym gram bo moim zdaniem jest najlepszy, dalej sie trzyma dalej ta sama super atmosfera :) Gt sie nadrobi, to obiecuje! Nowe konto mam na forum z tego powodu że stare dałem do usunięcia, miałem tam konto odkąd przenieśliśmy się na te forum z całym serwerem ;D Mam nadzieję że będę mógł pomóc całej administracji serwera i razem zdziałamy długo i dobrze. Milego :) https://www.gametracker.com/player/Akise/54.38.131.56:27015/ to jest moje aktualne. https://www.gametracker.com/player/Akisinho/54.38.131.56:27015/ to moje lekko starsze. Edited June 10 by akise0. Preston, June 10 Odrzucam. Siemanko jestem Kacper mam 17 lat, w csa pykam 10 lat i nie wiem co tu napisac ;D ujebali mi stare konto wiec robie nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RRR_Bloods Posted June 20 Share Posted June 20 Nick jakiego używasz: [RRR]BLOODS Wiek:21 Staż gry Counter-Strike:7 ( choć tak na prawdę z 9 ale to za dzieciaka :) ) Staż gry na serwerze: z 9-10 miech ale miałem przerwę od października i zacząłem od nowa Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: zazwyczaj wieczornych tak 17-23 Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Byłem na tej funkcji na tym serwerze więc znam komendy jak i mniej więcej atmosferę jaka panuje na serwerze więc nie mam kija w rowie Jestem rozważny i nie banuje, kick'uje, mutuje itp. od razu i daje szanse na wyjaśnienie/poprawę no ewentualnie jak wymaga sytuacja to od razu papa Czasem na prawdę nie ma admina i gracze zostają bez radni a że bardzo często bywam na serwerze mógłbym coś zarazić Jako były admin wiem jedno ukrywać się najlepiej by ci którzy oszukują mogli się wyjawić a ja ich zbanować/ukarać CO tu jeszcze dodać nie mam kija więc wyzwiska do mnie nie sprawią od razu kary bo wiem ze niektórzy gracze lubią wypić/zapalić a ja nawet mogę się z nimi pośmiać Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]STEAM_0:435620467 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie):Tak Preston, June 21 Przyjmuje na okres 2 tygodni, zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na Steam :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptrkvsky Posted July 6 Share Posted July 6 Nick jakiego używasz: ptrkvsky Wiek: 23 Staż gry Counter-Strike: od 2009 jakoś tak Staż gry na serwerze: około 200h przegrane u was Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: zależy na którą mam zmianę bo pracuje na 6 zmian po 6h Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Szczerze napisze tak od siebie że dostałem propozycje aby zostać adminem na serwerze, gracze jak i pozostali admini raczej mnie lubią, kosy z nikim nie mam wręcz przeciwnie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:865649901 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): TAK Preston, July 6 Przyjmuje na okres probny dwoch tygodni. Zglos sie po odbior rangi nastepnie do mnie na steamie :) 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
old Posted July 16 Wspierający Share Posted July 16 Nick jakiego używasz: old Wiek: 30 lat Staż gry Counter-Strike: 15 lat Staż gry na serwerze: Jakieś 7 dni, ale cały czas jestem aktywny. https://www.gametracker.com/player/old/54.38.131.56:27015/ Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak. Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak. Godziny w jakich grasz: Poranne. Posiadasz mikrofon?: Tak. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam duże doświadczenie w piastowaniu owej funkcji. Jestem miły, komunikatywny, a także jestem obiektywny i bezstronny. Posiadam wysoką kulturę osobistą. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:423042690 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak. Preston, July 16 Przyjmuje na okres próbny 2 tygodni, zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na steamie 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paterovsky Posted July 21 Share Posted July 21 Nick jakiego używasz: paterovsky Wiek: 25 Staż gry Counter-Strike: Od 2009 roku z przerwami. Staż gry na serwerze: Od kilku dni | https://www.gametracker.com/player/paterovsky/54.38.131.56:27015/ Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak. Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak. Godziny w jakich grasz: Wszystko jest zależne od zmian które mam, ale staram się być te 2-3 godziny. Posiadasz mikrofon?: Tak. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osobą pomocną, szybko nawiązującą kontakty z ludźmi, posiadam szeroki wachlarz wiedzy i doświadczenia o grach wytwórni Valve - CS 1.6, CS2, potrafię odróżnić dobrego gracza od cheater'a, bardzo dobrze znam AMX mode i lubię współpracę z ogarniętymi ludźmi. Mam nadzieję, że będę pomocną osobą do budowania dobrego klimatu na tym serwerze i w fajnej atmosferze posłużę sieci przez jak najdłuższy czas. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:712150027 Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak. PS: Wiem, że gt nie powala, ale jest to "temat" który w krótkim czasie zostanie nadrobiony. Preston, July 21 Przyjmuje na okres probny 2 tygodni, zglos sie po range na forum nastepnie do mnie na steamie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts