125 Napisano 2 Sierpnia 2023 Napisano 2 Sierpnia 2023 Nick w grze: 125 Wiek: 13 Doświadczenie: AMXX nie jest mi nieznany. Parokrotnie byłem już adminem z czego raz opiekunem. Jeśli byłyby jakieś wątpliwości, nazwy forum mogę podać na pv. Staż na serwerze: Jakoś 4 tygodnie. Znajomość AMXX [1-10]: Mocne 7, lecz po przypomnieniu sobie FTP na spokojnie 8. Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Jasne. Dlaczego chcesz admina?: Uważam, że pomimo mojego wieku jestem osobą rozsądną, dojrzałą i bezstronną. Na serwerze często widuje graczy łamiących w jakiś sposób regulamin, a wiadomo, że admina na serwerze nie ma 24/7, dlatego pomocna dłoń się przyda. Kontakt: Forum, Facebook, Messenger, Discord, Instagram. Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Na ten moment nie dam rady. Kubaa. >>, 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Napisz do mnie na dc Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Kubaa. >>
Administrator Kubaa. >> Napisano 2 Sierpnia 2023 Admin Administrator Napisano 2 Sierpnia 2023 @ Admin CS 1.6 [ODD2] Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 3 Sierpnia 2023 Admin Administrator Napisano 3 Sierpnia 2023 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi