Severide Napisano 23 Lipca 2023 Wspierający Napisano 23 Lipca 2023 Nick: Severide Wiek: 21 Doświadczenie: Na wysokim poziomie. Obsługiwałem panel moderatora oraz administratora. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Tak, używałem niejednokrotnie. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Wystarczająco dużo, aby pilnować porządku na forum i nie zaniedbywać swojej aktywności. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Ogólnie, to miałem dłuższą przerwę od jakiegokolwiek forum, ale po pojawieniu się u Was poczułem, że moja zajawka na bycie osobą "funkcyjną" wróciła. Mam chęci do opiekowania się forum, dlatego też piszę to podanie. Pełniłem już ową funkcję kilka razy i uważam, że za każdym razem wykonywałem powierzane mi obowiązki najlepiej jak potrafiłem. Panel moderatora jest mi znany od góry do dołu, spędziłem na nim naprawdę kupę czasu. Jestem osobą sumienną, komunikatywną, a przede wszystkim bezkonfliktową. Lubię pracę w zespole i w miarę możliwości staram się pomagać innym. Jestem świadomy tego, że nie spełniam dwóch wymagań. Dlatego jeśli nie będzie żadnej możliwości ewentualnego przepuszczenia, to kolejny temat z podaniem dodam jak już wszystko będzie się zgadzać. 2 1 Przeciwnicy wcale nie są tacy straszni Niby stać ich na ten jedwab i kaszmir Ale nie na to, żeby coś mówić w twarz mi ~Avi
Buzkaaa Napisano 23 Lipca 2023 Napisano 23 Lipca 2023 Jestem na Tak +wiek +doświadczenie +Aktywność Zawsze wam się przyda każda para rąk do pomocy :D 1
Slabiutko. Napisano 23 Lipca 2023 Napisano 23 Lipca 2023 Ode mnie też na tak. + Aktywny + Buja towarzystwem + Doświadczenie + Chęć pomocy + Podanie estetycznie napisane, na temat. 1 1
sobifreestyle Napisano 24 Lipca 2023 Napisano 24 Lipca 2023 Niestety jak na razie jestem na nie, - Nie spełniasz wymagań - Aktywność + Podanie ładnie napisane Steam
cukinia Napisano 28 Lipca 2023 Napisano 28 Lipca 2023 Podanie odrzucam. Doświadczenie jest jak najbardziej na plus. Widzę, że starasz się być aktywny, jednak jesteś z nami za krótko. Miesiąc to zdecydowanie za mało, żeby zdobyć zaufanie i objąć taką posadę. Daj się poznać, bądź bardziej aktywny i spróbuj za jakiś czas. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi