Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, piszę w sprawie 3 propozycji.

1.  FPS

Po zakończeniu mapy, fpsy same się odblokowują przez co gracze, którzy grają na zablokowanej ilości klatek na sekundę muszą co grę je blokować poprzez komendę. Uważam, że dobrym pomysłem będzie usunięcie automatycznego odblokowywania fpsów co mecz.

2. Czas kupowania

Przed każdą rundą gracze mają kilka sekund na zakup broni i innych części ekwipunku. Ten czas wynosi 3 sekundy. Według mnie jest on za krótki, ponieważ kiedy gracz robi full buy ( broń, pistolet, granaty, armor i defuse kit ) 3 sekundy to za mało. Jak dla mnie idealne byłoby ustawić czas zakupu do 5 sekund. Wtedy gracz jest w stanie na spokojnie kupić wszystko. Niby to tylko 2 sekundy a jednak.

3. Wargod

O WG piszę w dwóch sprawach. Pierwszą jest to, aby WarGoda nie robić poprzez poproszenie gracza o przejście na spect, a póżniej wszystko wyjaśniać. Lepszym pomysłem byłoby dodanie pluginu, dzięki któremu gracz zostanie przeniesiony na spect, a w konsoli zostanie umieszczona instrukcja jak wykonać WG. Jest to po prostu wygodniejsze dla administracji. Drugą rzeczą o której chciałbym napisać jest to, że jak dla mnie non sensem jest to, że tylko Opiekunowie i Właściciele mogą wykonać WarGoda na graczach. Według mnie zwykły admin również powinien mieć do tego dostęp. Jeśli jednak zostanie to jak jest, to prosiłbym o wytłumaczenie dlaczego. 

Pozdro :)

• Lubię To! 1

6834-warning-pfpsgg.gif

Napisano

2. To się ogarnie, @ Kubaa.  Lub @ Darmiann  zwiększa. 

3. Niektórzy admini nawet nie będą wiedzieli co z czym się je, a tłumaczenie każdemu o co chodzi nie ma sensu.  

Wystarczające jest, że opiekunowie, właściciele bądź UBT mogą to zrobić. Tego nie zmienimy i zostaje tak jak jest. 

A co do 1 to @ JOK3R  , @ Kubaa.  Bądź @ Darmiann  niech decydują ;) 

Pozdrawiam. 

• Administrator
Admin
Napisano

1. Przy następnej aktualizacji serwera.

2.  Zostanie zmieniony.

3. WG zostaje tak jak jest 

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin
Napisano

propozycja-czesciowoprzyjeta.png

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania