125 Napisano 22 Lipca 2023 Napisano 22 Lipca 2023 Cześć, piszę w sprawie 3 propozycji. 1. FPS Po zakończeniu mapy, fpsy same się odblokowują przez co gracze, którzy grają na zablokowanej ilości klatek na sekundę muszą co grę je blokować poprzez komendę. Uważam, że dobrym pomysłem będzie usunięcie automatycznego odblokowywania fpsów co mecz. 2. Czas kupowania Przed każdą rundą gracze mają kilka sekund na zakup broni i innych części ekwipunku. Ten czas wynosi 3 sekundy. Według mnie jest on za krótki, ponieważ kiedy gracz robi full buy ( broń, pistolet, granaty, armor i defuse kit ) 3 sekundy to za mało. Jak dla mnie idealne byłoby ustawić czas zakupu do 5 sekund. Wtedy gracz jest w stanie na spokojnie kupić wszystko. Niby to tylko 2 sekundy a jednak. 3. Wargod O WG piszę w dwóch sprawach. Pierwszą jest to, aby WarGoda nie robić poprzez poproszenie gracza o przejście na spect, a póżniej wszystko wyjaśniać. Lepszym pomysłem byłoby dodanie pluginu, dzięki któremu gracz zostanie przeniesiony na spect, a w konsoli zostanie umieszczona instrukcja jak wykonać WG. Jest to po prostu wygodniejsze dla administracji. Drugą rzeczą o której chciałbym napisać jest to, że jak dla mnie non sensem jest to, że tylko Opiekunowie i Właściciele mogą wykonać WarGoda na graczach. Według mnie zwykły admin również powinien mieć do tego dostęp. Jeśli jednak zostanie to jak jest, to prosiłbym o wytłumaczenie dlaczego. Pozdro :) 1 Przetłumacz na Angielski
Slabiutko. Napisano 22 Lipca 2023 Napisano 22 Lipca 2023 2. To się ogarnie, @ Kubaa. Lub @ Darmiann zwiększa. 3. Niektórzy admini nawet nie będą wiedzieli co z czym się je, a tłumaczenie każdemu o co chodzi nie ma sensu. Wystarczające jest, że opiekunowie, właściciele bądź UBT mogą to zrobić. Tego nie zmienimy i zostaje tak jak jest. A co do 1 to @ JOK3R , @ Kubaa. Bądź @ Darmiann niech decydują ;) Pozdrawiam.
Administrator Kubaa. >> Napisano 22 Lipca 2023 Admin Administrator Napisano 22 Lipca 2023 1. Przy następnej aktualizacji serwera. 2. Zostanie zmieniony. 3. WG zostaje tak jak jest Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 22 Lipca 2023 Admin Administrator Napisano 22 Lipca 2023 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi