Buzkaaa Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 Moja propozycja jest taka aby po zabiciu gracza zwiększyła się ilość monet ponieważ graczom w tym przypadku będzie łatwiej zakupić skiny z listy No i jeśli jest jeszcze taka opcja aby dodać tworzenie klanu i było by mi bardzo super z waszej strony aby się udało :D 1 Przetłumacz na Angielski
ravvvek Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 Dobry pomysł, zwiększyć np. do 150 i by było git. Steam: Frost 1 Przetłumacz na Angielski
Slabiutko. Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 (edytowane) Wydaje mi się, że nie miałoby to sensu. Im szybciej nazbieracie kaske tym szybciej kupicie skina i zaraz wam się znudzi. Monety nie tylko można zdobyć za zabicie ale również za Quiz czy za pakę. Także, ma być zabawa w zbieraniu monet. Edit. A klan to całkowicie odpada. Pozdrawiam. Edytowane 21 Lipca 2023 przez Slabiutko. 1 1 Przetłumacz na Angielski
125 Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 Mam takie samo zdanie jak Pani wyżej. Ilość monet za fragi nie jest duża, a to dlatego żeby skiny były jakimś celem do którego dąży gracz. Mniejsza ilość monet powoduje to, że gracz musi spędzić więcej czasu grając. Jak dla mnie taką wartość jest w sam raz. 3 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi