ravvvek Napisano 20 Lipca 2023 Napisano 20 Lipca 2023 Nick w grze: Frost Wiek: 15 Doświadczenie: Dobre, nie raz byłem administratorem na różnych serwerach. Staż na serwerze: 5/6 dni Znajomość AMXX [1-10]: 7/10 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz admina?: Nie raz jest łamany regulamin na serwerze, admin pomoże zapobiec takowym sytuacją Kontakt: Dc,Forum,Steam,GG,Ts3 Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Tak
De3ViLLe Napisano 20 Lipca 2023 Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Jesteś aktywnym graczem, jakieś doświadczenie posiadasz ponadto kultura też na plus. Jestem bardziej na tak niż na nie na okres próbny, oczywiście jeśli reszta się zgodzi :) Edytowane 21 Lipca 2023 przez De3ViLLe 1 Przetłumacz na Angielski
JOK3R Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 Hmm.. A więc tak na serwerze jesteś aktywny i grasz regularnie. Pytanie tylko czy po przyjęciu podania sytuacja się nie zmieni i dalej będziesz tak zaangażowany w życie serwera. Plusem jest zakupienie przez Ciebie platformy steam z counter-strike 1.6. Ukrywać nie będę trochę odstrasza Twój wiek (oczywiście wiem każdy kiedyś zaczyna i należy mu się szansa) także nie bierz tego do siebie. Bardziej mi chodzi tutaj o kontakt z administracja, która w całości składa się z osób powyżej 18roku życia. Poczekam jeszcze na opinie administracji może ktoś coś jeszcze chciałby dodać. Jestem skłonny dać Ci szansę i okres próbny wynoszący 2tygodnie. 1 Przetłumacz na Angielski "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Wieczorek44 Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 Neutral +AMX +Chęć pomocy +/- Wiek +Kultura 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 21 Lipca 2023 Admin Administrator Napisano 21 Lipca 2023 Zgłoś się do opiekunów serwera: @ Slabiutko. oraz @ De3ViLLe w celu małego testu 1 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Slabiutko. Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 Przyjmujemy na okres próbny 14 dni. Powodzenia. 1 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi