nvy_05 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był właściciel jednego z naszych serwerów - @ Darmiann Poszło wam łatwo, więc dzisiaj może być trudniej... [#8] Mieszkam w województwie Świętokrzyskim. Interesuję się sportem, a dokładniej boksem. Jakiś czas temu zacząłem uczęszczać na treningi, ale przez pracę bardzo rzadko mam wolne i mogę sobie pozwolić na taki wypad. Pracuję w handlu już jakieś pół roku. Kocham motocykle, niedawno zakupiłem swój pierwszy sprzęt i jestem turbo podjarany. Na forum jestem dość krótko, ale planuję zagrzać tu miejsce na dłuższy czas i w przyszłości wstąpić w szeregi administracji. Czy wiesz o kim jest mowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted July 12, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted July 12, 2023 Musiałem się upewnić ale na 100% @ Severide 1 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Severide? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts