Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick w grze:Buźkaaa:)
Doświadczenie: Jakieś tam jest grając w 1.6 ponad 13 lat z przerwami wiec coś tam jeszcze potrafię + do tego grałem na różnych wspomagaczach typu hpp alternativ iguana vermilion interium zeroware coś tam jeszcze ale nie pamiętam nazwy 
Staż na serwerze: Dokładniej jakos gram od 4 dni 
Znajomość AMXX [1-10]: 9
Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak 
Dlaczego chcesz admina?: Chciałem spowrotem zacząć przygodę z 1.6 pomóc administracji w pilnowaniu porządku na serwerze oraz sprawdzaniu graczy czy czysty czy spalony. No i ogólnie sieć mi się spodobała i gdzieś trzeba się zaszyć  na dłużej 
Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561199166131875/ oraz dc  : Buźkaaa#1437
Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Coś tam groszem będę mógł rzucić 

Czekam na Rozważenie podanka :) 

• Haha 1
  • Administrator
Admin
Napisano

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Napisano

+AMXX

-Staż

Obecnie na nie, pograj z nami troszkę dłużej, daj się lepiej poznać 

Tak od siebie dodam że mam pewne wątpliwości czy wypisywanie, a co za tym idzie przyznanie się na czym to nie grałeś w przeszłości odpalony pomoże w procesie rekrutacji :D

• Lubię To! 1
Napisano

Myślę że admin powinien świecić przykładem a granie kiedyś jako odpalony nie świadczy o dobrym przykładzie. Kto wie czy się jeszcze nie odpalasz. Druga sprawa za mało czasu spędzonego na serwerze. 

Moim zdaniem nie i to z powodu za granie i używanie niedozwolonego oprogramowania. 

Jednakże ostateczną decyzję podejmie zarząd serwera.

• Lubię To! 1
Napisano

Pierwszym minusem jest staż, drugim przekłamana znajomość amx - może jednak się mylę i trzeba byłoby to zweryfikować, bo nic nie napisałeś o swoich umiejętnościach co do tego punktu, a dałeś sobie 9/10. Trzecim jest nowe konto steam z grą cs 1.6, patrząc na podanie i chwalenie się graniem na wspomagaczach dziwnie to dla mnie wygląda. Wiadomo jest to też plusem, jak admin ma pojęcie jak działają różne cheaty, ale nowe konto z tą grą razi w oczy.

Obecnie jestem na nie. 

• Lubię To! 1
Napisano

Podanie zostaje odrzucone, popraw aktywność na serwerze oraz daj się poznać i złóż wtedy kolejne podanie za 7dni.

Napisano

podanie-odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania