Buzkaaa Napisano 9 Lipca 2023 Napisano 9 Lipca 2023 Nick w grze:Buźkaaa:) Wiek: 21 Doświadczenie: Jakieś tam jest grając w 1.6 ponad 13 lat z przerwami wiec coś tam jeszcze potrafię + do tego grałem na różnych wspomagaczach typu hpp alternativ iguana vermilion interium zeroware coś tam jeszcze ale nie pamiętam nazwy Staż na serwerze: Dokładniej jakos gram od 4 dni Znajomość AMXX [1-10]: 9 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz admina?: Chciałem spowrotem zacząć przygodę z 1.6 pomóc administracji w pilnowaniu porządku na serwerze oraz sprawdzaniu graczy czy czysty czy spalony. No i ogólnie sieć mi się spodobała i gdzieś trzeba się zaszyć na dłużej Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561199166131875/ oraz dc : Buźkaaa#1437 Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Coś tam groszem będę mógł rzucić Czekam na Rozważenie podanka :) 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 9 Lipca 2023 Admin Administrator Napisano 9 Lipca 2023 @ Admin CS 1.6 [ODD2] @ Opiekun CS 1.6 [ODD2] zapraszam do wypowiedzi Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
De3ViLLe Napisano 9 Lipca 2023 Napisano 9 Lipca 2023 +AMXX -Staż Obecnie na nie, pograj z nami troszkę dłużej, daj się lepiej poznać Tak od siebie dodam że mam pewne wątpliwości czy wypisywanie, a co za tym idzie przyznanie się na czym to nie grałeś w przeszłości odpalony pomoże w procesie rekrutacji :D 1 Przetłumacz na Angielski
KJNN Napisano 9 Lipca 2023 Napisano 9 Lipca 2023 Myślę że admin powinien świecić przykładem a granie kiedyś jako odpalony nie świadczy o dobrym przykładzie. Kto wie czy się jeszcze nie odpalasz. Druga sprawa za mało czasu spędzonego na serwerze. Moim zdaniem nie i to z powodu za granie i używanie niedozwolonego oprogramowania. Jednakże ostateczną decyzję podejmie zarząd serwera. 1 Przetłumacz na Angielski
4est Napisano 10 Lipca 2023 Napisano 10 Lipca 2023 Pierwszym minusem jest staż, drugim przekłamana znajomość amx - może jednak się mylę i trzeba byłoby to zweryfikować, bo nic nie napisałeś o swoich umiejętnościach co do tego punktu, a dałeś sobie 9/10. Trzecim jest nowe konto steam z grą cs 1.6, patrząc na podanie i chwalenie się graniem na wspomagaczach dziwnie to dla mnie wygląda. Wiadomo jest to też plusem, jak admin ma pojęcie jak działają różne cheaty, ale nowe konto z tą grą razi w oczy. Obecnie jestem na nie. 1 Przetłumacz na Angielski
Cwaniak Napisano 10 Lipca 2023 Napisano 10 Lipca 2023 Podanie zostaje odrzucone, popraw aktywność na serwerze oraz daj się poznać i złóż wtedy kolejne podanie za 7dni.
Rekomendowane odpowiedzi