KARTQU Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Twój nick podczas gry: xyz Data/Godzina: 2023-06-18 07:06:37 Serwer: Cala Sieć SteamID/IP: STEAM_0:0:626139825 Uzasadnienie: No ogl dostalem bana za wallhacka troche dawno to juz dla mnie bo prawie miesiac wtedy bylem w swojej formie zycia jesli chodzi o strzelanie to stwierdzilem ze se wbije na waszego mirage'a ktory nawet teraz mnie nie obchodzi bo glownie chodzi mi o basebuildera ktorego robi moj ulubiony wlasciciel nex i jesli jest to mozliwe dajcie mi unbana bo chce sobie pogierczyc na basebuilderze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted July 6, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted July 6, 2023 XD Ub nie dostaniesz mogłeś miesiąc temu napisać. Na odwołanie masz 48h. Jeżeli bardzo ci zależy możesz wykupić jednorazowo ub bądź jak się nie mylę zrobić reklamy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted July 6, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted July 6, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts