nvy_05 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był nasz junior admin - @ Kubaa. Poszło wam łatwo, więc dzisiaj będzie trudniej... [#6] Mieszkam w małej wsi w województwie lubelskim. Lubię w wolnym czasie pograć w gry, piłkę (niestety kilkukrotne skręcenie kostki mi w tym nie pomaga) i spędzać trochę czasu ze swoimi znajomymi. Słucham disco polo (wg mnie najlepsza muzyka), ale rap czasami też zagości. Od dziecka jestem miłośnikiem straży pożarnej i wszystkiego co się z nią wiąże. Zaczynałem w Młodzieżowej Drużynie Pożarniczej, gdzie zostałem kapitanem. Wspólnie wygrywaliśmy zawody gminne, a także byliśmy o włos wygrania ich w powiecie. Od 2 lat oficjalnie jestem członkiem OSP z papierkiem na strażaka ratownika. Wielki błazen ze mnie i najmniej poważna osoba na tym forum. Zawsze muszę komuś dopiec i się z kogoś ponabijać. Inni mówią, że jestem wredny, ale osobiście uważam, że po prostu jestem szczery. Nienawidzę szkoły. Według mnie to zło, które nie powinno istnieć i każdy dzień tam sprawia, że żadna osoba nie jest w stanie ze mną wytrzymać. Generalnie głupek jakich mało, a bycie poważną osobą mija się z moją osobowością. Czy wiesz o kim jest mowa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOK3R Posted June 27, 2023 Moderator Share Posted June 27, 2023 Zgaduję, że będzie to @ Mastered Ultra Instinct ”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.” ☆ Joker ☆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
De3ViLLe Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Proste @ Mastered Ultra Instinct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted June 28, 2023 Admin Administrator Share Posted June 28, 2023 O Boże jak alkoholicy z OSP to @ Mastered Ultra Instinct ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 strażak sam@ Mastered Ultra Instinct Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOCNY RUCHACZ Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Może to byc Lech Wałęsa, ale ufam innym wpisą wyżej :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts