Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[Zgadnij kto to] #6

nvy_05

Recommended Posts

tVbH6Mw.png.92561362815f73e63d8a18ebb915566b.png

Witam w kolejnej odsłonie zabawy!

W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był nasz junior admin - @ Kubaa.

Poszło wam łatwo, więc dzisiaj będzie trudniej...

[#6]

Mieszkam w małej wsi w województwie lubelskim. Lubię w wolnym czasie pograć w gry, piłkę (niestety kilkukrotne skręcenie kostki mi w tym nie pomaga) i spędzać trochę czasu ze swoimi znajomymi. Słucham disco polo (wg mnie najlepsza muzyka), ale rap czasami też zagości. 

Od dziecka jestem miłośnikiem straży pożarnej i wszystkiego co się z nią wiąże. Zaczynałem w Młodzieżowej Drużynie Pożarniczej, gdzie zostałem kapitanem. Wspólnie wygrywaliśmy zawody gminne, a także byliśmy o włos wygrania ich w powiecie. Od 2 lat oficjalnie jestem członkiem OSP z papierkiem na strażaka ratownika.  

Wielki błazen ze mnie i najmniej poważna osoba na tym forum. Zawsze muszę komuś dopiec i się z kogoś ponabijać. Inni mówią, że jestem wredny, ale osobiście uważam, że po prostu jestem szczery. 

Nienawidzę szkoły. Według mnie to zło, które nie powinno istnieć i każdy dzień tam sprawia, że żadna osoba nie jest w stanie ze mną wytrzymać.  

Generalnie głupek jakich mało, a bycie poważną osobą mija się z moją osobowością. 

Czy wiesz o kim jest mowa?

• Super! 1

Moderator

Zgaduję, że będzie to @ Mastered Ultra Instinct

”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.”

☆ Joker ☆

• Administrator
Admin

O Boże jak alkoholicy z OSP to @ Mastered Ultra Instinct

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania