nvy_05 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Po dość długiej przerwie wracamy z zabawą! W poprzedniej odsłonie osobą "nieznajomą" była redaktor naczelna i moderator w jednym - @ nvy_05 Zgadywanie nie sprawiło wam większych problemów, więc gratulacje dla wszystkich co trafili. Dzisiaj krótko i dość ciężko. [#5] Mam 22 lata. Mieszkam niby w mieście, a zarazem we wsi. Nigdy mi się nic nie chce, pół życia spędzam w pracy. Interesuje się sztukami walki. W wolnym czasie lubię porobić jakieś pierdółki przy samochodzie i posiedzieć przy komputerze. Czy wiesz o kim jest mowa? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOK3R Posted June 20, 2023 Moderator Share Posted June 20, 2023 No pewnie jak się nic nie chce to wiadomo, że chodzi o Kubusia xd @ Kubaa. Większego lesera w życiu nie widziałem 🤣 ”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.” ☆ Joker ☆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted June 20, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted June 20, 2023 @ Kubaa. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Jak nic @ Kubaa. xD brakuje siedzenia w kiblu godzinamj "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Kuba, też czekalam na wzmianke o kiblu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts