Headhunter Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Nick: Dotyk Proboszcza Data i godzina: 18.06.2023 nie pamiętam godziny, przed 17 wstecz Mapa: bb_bomix Dowód: demko. Serwer: Basebuilder Świadkowie: lelek i obecni na serwerze wtedy. Uzasadnienie: Podpalanie mnie, bez mojej zgody, i zabijanie mnie po stronie ct. Piszę dopiero teraz, bo zazwyczaj wygłupiamy się i gadamy różnie dla żartów, jak każdy na tsie, ale w pewnym momencie książe dotyk poczuł się obrażony i errora wezwał jak to przeważnie dzieci robią, wzywają dorosłych zamiast się dogadać samemu. Oczekuję dla Dotyka permamentnego degraga, bez mozliwości powrotu na stanowisko admina, oraz oczekuję, że ktoś kto uważa, że słusznie nie powinno mieć taka sytuacja miejsca, mogła by się też odezwać, a nie mieć wyjebane. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotyk proboszcz Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Nie wrzucaj brudów z ts do serwera bb XD 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Headhunter Posted June 18, 2023 Author Share Posted June 18, 2023 14 minut temu, Dotyk proboszcz napisał: Nie wrzucaj brudów z ts do serwera bb XD idź z tym pożalić się errorowi znowu, a nie tu piszesz. Kubaa. >>, June 18, 2023 Ta odpowiedź nie była potrzebna. Ostrzeżenie słowne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 @ Właściciel CS:GO [BASEBUILDER] @ Opiekun CS:GO [BASEBUILDER] Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3X1320 Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Wszystko wyjaśniliśmy już sobie na pv Odrzucam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted June 24, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted June 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts