Caroline Napisano 6 Czerwca 2023 Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Nick: Caroline Wiek: 20 Doświadczenie: Tak naprawdę nie mam Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Nie, ale miałam dostęp do niego jako redaktor. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Sporo siedzę na forum. Mniej więcej 4-5h dziennie albo więcej. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Chciałabym się sprawdzić w tej owej roli, ponieważ było by to coś nowego. Byłam wiele razy redaktorem, starałam się spełniać w danej roli jak najlepiej mogłam. Było by to nowe doświadczenie oraz nauka na późniejsze lata. [Równie dobrze możecie mnie przyjąć na okres próbny, aby sprawdzić mnie i moje umiejętności.] Pozdrawiam!!! Edytowane 6 Czerwca 2023 przez Caroline 3 2 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐦 Carolinæ#9602
elo elo 350 Napisano 6 Czerwca 2023 Napisano 6 Czerwca 2023 Na nie, przynajmniej na razie, dostałaś dopiero OP serwera, więc na tym się skup, posiedź trochę dłużej i wtedy się ubiegaj o taką potężną rangę jaką jest moderator forum, nic do Ciebie nie mam <3 Pozdro, uwu 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Administrator Urbi. >> Napisano 7 Czerwca 2023 Admin Administrator Napisano 7 Czerwca 2023 Tutaj jak u pozostałych kandydatów, nie mam zastrzeżeń do aktywności, jak i do wymagań. Aczkolwiek niedawno dostałaś rangę Opiekuna serwera, skup się na tej randze. 1 ღღღ ღღღ
Administrator Urbi. >> Napisano 9 Czerwca 2023 Admin Administrator Napisano 9 Czerwca 2023 Podanie napisane starannie, doświadczenie nie jest żadną przeszkodą, każdy się uczył kiedyś, lecz niestety po konsultacji z administracją, twoje podanie zostaje odrzucone. Skup się w chwili obecnej na opiekowaniu serwerem OM #1. Spróbuj ponownie w kolejnej rekrutacji 1 ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi