hayaTe^ Napisano 5 Czerwca 2023 Napisano 5 Czerwca 2023 Nick: @ Nigiri Wiek: 18 Doświadczenie: Na poprzedniej sieci na której byłem posiadałem moderatora, przez ten okres nabyłem trochę umiejętności. Jednakże na innych rangach funkcyjnych (UBT, Opiekun Serwera) też miałem możliwość "bawienia" się tematami... Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Tak. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Gdy siedzę na komputerze to zazwyczaj mam odpalone forum w tle, nie jestem w stanie dokładnie określić ilości godzin które mogę poświęcić na forum, ale jeżeli musiałbym, to określiłbym to na 4/5 godzin dziennie. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Dlaczego ja? Oto jest pytanie, myślę że mając choć trochę doświadczenia w roli moderatora, jestem w stanie pomóc obecnej moderacji jak i wyższej administracji w trzymaniu porządku na forum. Na forum czuję się swobodnie i chciałbym aby każdy użytkownik forum również czuł się swobodnie. Staram się być miły, spokojny. Jestem odpowiedzialny i bezstronny jeżeli pojawia się problem. Miałem wątpliwości co do mojej roli moderatora na poprzedniej sieci, ale namówiony przez resztę, ponownie jestem w stanie uwierzyć w to że się nadaję. Wszelakie błędy które znajduję zgłaszam do wyższej administracji by użytkownicy mogli korzystać z forum bez zarzutów. Lubię pomagać ludziom. Jeżeli jestem nie pewny swoich działań, zawsze pytam osoby bardziej doświadczonej ode mnie. Staram się eliminować swoje błędy zanim ujrzą światło dzienne. Staram się wywiązywać ze swoich obowiązków jak najlepiej tylko mogę, choć zdarzają mi się błędy. Patrząc na wymagania, 200 postów nie mam ponieważ nie lubię "nabijać" postów. 2 2 2
Administrator Urbi. >> Napisano 6 Czerwca 2023 Admin Administrator Napisano 6 Czerwca 2023 Jestem na tak. Redakcje prowadzi w sposób zadowalający, aktywność na forum jest, podanie schludne 1 ღღღ ღღღ
cukinia Napisano 6 Czerwca 2023 Napisano 6 Czerwca 2023 Tutaj również mam mieszane uczucia. Masz doświadczenie i jesteś aktywny. Tylko nie wiem jak zajmowałbyś się redakcją będąc Moderatorem. Ponieważ już na ten moment zauważyłam u Ciebie kilka zaniedbań w tej sprawie. Dlatego również jestem za okresem próbnym. 2
elo elo 350 Napisano 6 Czerwca 2023 Napisano 6 Czerwca 2023 Tu już bardziej na tak wcale nie przez kerowanie na wm Jesteście z Kensiakiem aktywni, lecz widać, że się starasz, jestem za okresem próbnym Pozdro! 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Właściciel LOLSON Napisano 8 Czerwca 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 8 Czerwca 2023 Na prośbę autora temat zostaje zamknięty. 1 2 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” ~
Właściciel LOLSON Napisano 8 Czerwca 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 8 Czerwca 2023 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” ~
Rekomendowane odpowiedzi