ilipek57 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Nick: ilipek57 Imię: Filip Wiek: 16 Doświadczenie: Brak doświadczenia, ale się uczę po obserwacji admina na serwerze rozumiem już o co w tym chodzi. Znajomość SM 0/10: 7/10 Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się): 1.Chciałbym złożyć podanie o objęcie roli administratora na serwerze CS:GO. Z wielką pasją i zaangażowaniem podchodzę do gry oraz społeczności, której częścią jest ten serwer. Pragnę wnieść pozytywny wkład i zapewnić wszystkim użytkownikom przyjemne doświadczenie podczas rozgrywek. 2. Pierwszym powodem, dla którego chcę zostać administratorem, jest moja zdolność do utrzymania porządku i stworzenia przyjaznej atmosfery. Rozumiem, że w świecie gier online mogą występować napięcia, konflikty i nieodpowiednie zachowania. Jako administrator będę monitorować czat oraz interakcje między graczami, aby zapewnić, że wszyscy przestrzegają zasad fair play i szanują się nawzajem. Chcę być osobą, do której gracze mogą zwrócić się po pomoc w przypadku wystąpienia problemów. 3. Ponadto, moje doświadczenie jako aktywnego członka społeczności CS:GO sprawia, że mam dobrą znajomość zasad panujących na serwerze. Jestem świadom istniejących wyzwań i potrafię skutecznie reagować na różne sytuacje. Mam umiejętność szybkiego podejmowania decyzji oraz utrzymania spokoju w trudnych momentach. Będę stale monitorować serwer, aby zapewnić, że wszyscy gracze mają równe szanse i cieszą się dobrą rozgrywką. 4. Dodatkowo, jestem zorientowany na rozwiązywanie problemów. Zawsze staram się być obiektywny i słuchać obu stron sporu, zanim podejmę decyzję. Moją intencją jest znalezienie rozwiązania, które zadowoli wszystkich zainteresowanych. Chcę wspierać nowych graczy, odpowiadać na pytania i pomagać w rozwiązywaniu problemów technicznych. Moje umiejętności komunikacyjne oraz empatia pomogą mi w efektywnym kontaktowaniu się z członkami społeczności. 5. Wreszcie, pełnienie roli administratora na serwerze CS:GO stanowi dla mnie wyzwanie. Chcę stale rozwijać swoje umiejętności i zdobywać nowe doświadczenia. Pragnę przyczynić się do wzrostu społeczności i promowania pozytywnego ducha wśród graczy. Jestem gotowy poświęcić swój czas i wysiłek, aby serwer CS:GO był miejscem, gdzie każdy gracz może się bawić i czuć się mile widziany. SteamID: STEAM_0:0:156242343 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/The_Joker_at_Wax_Museum_Plus/ Link od GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ilipek57/91.224.117.140:27015/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): będę wspierać tylko czasem ale będę na 1000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilipek57 Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 PRZEPRASZAM ŻE NIE DAŁEM NICKU W TYTULE ALE ZAPOMNIAŁEM KC KC <33 PRZEPRASZAM MISIU KOLOROWY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted May 30, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted May 30, 2023 Zapraszam do tego tematu. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted May 30, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted May 30, 2023 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts