Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[ONLY MIRAGE #2] Podanie na admina NICK

Recommended Posts

Nick: ilipek57

Imię: Filip

Doświadczenie: Brak doświadczenia, ale się uczę po obserwacji admina na serwerze rozumiem już o co w tym chodzi.

Znajomość SM 0/10: 7/10

Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się):

1.Chciałbym złożyć podanie o objęcie roli administratora na serwerze CS:GO. Z wielką pasją i zaangażowaniem podchodzę do gry oraz społeczności, której częścią jest ten serwer. Pragnę wnieść pozytywny wkład i zapewnić wszystkim użytkownikom przyjemne doświadczenie podczas rozgrywek.

2. Pierwszym powodem, dla którego chcę zostać administratorem, jest moja zdolność do utrzymania porządku i stworzenia przyjaznej atmosfery. Rozumiem, że w świecie gier online mogą występować napięcia, konflikty i nieodpowiednie zachowania. Jako administrator będę monitorować czat oraz interakcje między graczami, aby zapewnić, że wszyscy przestrzegają zasad fair play i szanują się nawzajem. Chcę być osobą, do której gracze mogą zwrócić się po pomoc w przypadku wystąpienia problemów.

3. Ponadto, moje doświadczenie jako aktywnego członka społeczności CS:GO sprawia, że mam dobrą znajomość  zasad panujących na serwerze. Jestem świadom istniejących wyzwań i potrafię skutecznie reagować na różne sytuacje. Mam umiejętność szybkiego podejmowania decyzji oraz utrzymania spokoju w trudnych momentach. Będę stale monitorować serwer, aby zapewnić, że wszyscy gracze mają równe szanse i cieszą się dobrą rozgrywką.

4. Dodatkowo, jestem zorientowany na rozwiązywanie problemów. Zawsze staram się być obiektywny i słuchać obu stron sporu, zanim podejmę decyzję. Moją intencją jest znalezienie rozwiązania, które zadowoli wszystkich zainteresowanych. Chcę wspierać nowych graczy, odpowiadać na pytania i pomagać w rozwiązywaniu problemów technicznych. Moje umiejętności komunikacyjne oraz empatia pomogą mi w efektywnym kontaktowaniu się z członkami społeczności.

5. Wreszcie, pełnienie roli administratora na serwerze CS:GO stanowi dla mnie wyzwanie. Chcę stale rozwijać swoje umiejętności i zdobywać nowe doświadczenia. Pragnę przyczynić się do wzrostu społeczności i promowania pozytywnego ducha wśród graczy. Jestem gotowy poświęcić swój czas i wysiłek, aby serwer CS:GO był miejscem, gdzie każdy gracz może się bawić i czuć się mile widziany.

SteamID: STEAM_0:0:156242343

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/The_Joker_at_Wax_Museum_Plus/

Link od GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ilipek57/91.224.117.140:27015/

Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):  będę wspierać tylko czasem ale będę na 1000%

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Zapraszam do tego tematu.

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

temat-zamkniety.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania