Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[ONLY MIRAGE #2] Podanie na admina Kezzy

Kezzy

Recommended Posts

Nick: кezzy™
Imię: Mateusz
Doświadczenie: Raz byłem adminem na serwerze lecz długo nie byłem bo spędziłem na serwerze tylko 5h.
Znajomość SM 0/10: 7/10
Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się):  Chciał bym poznać jak to jest być w składzie administracji.  Serwer bardzo mi się spodobał był to pierwszy serwer społecznościowy na który wbiłem.  Bardzo się wciągnąłem w serwer i przez nie cały tydzień wbiłem 44h. Posiadam umiejętność skutecznego rozpoznawania i eliminowania oszustów oraz graczy łamiących zasady na serwerze. Dzięki doświadczeniu i znajomości metodyki wykrywania nieuczciwych praktyk, mogę pomóc w utrzymaniu czystości i uczciwości na serwerze CS:GO. Będę monitorować rozgrywkę, reagować na zgłoszenia dotyczące naruszeń regulaminu i podejmować odpowiednie kroki, aby zapewnić uczciwą i sprawiedliwą rozgrywkę dla wszystkich.  Jestem bardzo zaangażowany w tworzenie przyjaznej i pozytywnej atmosfery na serwerze. Zawsze staram się być uprzejmy i pomocny wobec innych graczy, a także rozwiązywać konflikty w sposób spokojny i sprawiedliwy. Wierzę, że jako administrator mogę przyczynić się do utrzymania przyjaznego środowiska, w którym wszyscy gracze mogą cieszyć się rozgrywką.
SteamID: STEAM_0:1:595484997
Link do profilu Steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199151235723/
Link od GameTracker'a:  https://www.gametracker.com/player/кezzy™/91.224.117.140:27015/
Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Tak

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Zapraszam do tego tematu.

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

temat-zamkniety.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania