Japoniec Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Hej, tworzę ten temat aby wstawiać tutaj zdjęcia lub filmiki które mi się podobają a które uwieczniam na moich spacerach, wypadach itp. Mam nadzieję że się spodobają ^^ 09.05 - pierwszy spacer po huśtawce emocjonalnej, zresetowałem głowę oraz zrobiłem garstkę zdjęć. Zostały poddane lekkiej obróbce kolorów, może nie jest to wybitne podbicie kolorów, ale mi się podobają ^^ Lewa strona jest uwieczniona przez moją osobę, a po prawej stronie @ M4A1 pobawiła się kolorkami. Nie do opisania jest ta piękność ^^ Pozdrawiam oraz życzę każdemu kto to czyta miłego wieczoru :) 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japoniec Posted May 12, 2023 Author Share Posted May 12, 2023 Witajcie, 12.05 będąc na mieście i załatwiając z bratem parę spraw natknąłem się na ogródek przyblokowy w którym było parę ładnych kwiatów. Oto zdjęcia: Spoiler Od teraz zdjęcia będę dodawać w spoilerze żeby nie musieć tyle scrollować tematu. Miłego dzionka życzę! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japoniec Posted May 16, 2023 Author Share Posted May 16, 2023 Hej, 13.05 byłem na giełdzie kwiatowej i kupiłem sobie do pokoju 2 ładne wg. mnie kwiatki, był to strzał w dziesiątkę ponieważ mogę na nie patrzeć cały czas Zdjęcia: Spoiler 14.05 wypad na miasto, po uciekaniu przed policją spotkałem takie ładne :> Zdjęcie: Spoiler Akurat przy kościele je znalazłem. Pozdrawiam i miłego dnia/wieczoru życzę 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japoniec Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 Siemanko, udało mi się zrobić parę ładnych zdjęć, dat nie podam, bo ich nie pamiętam XD Spoiler Widok z okna, akurat przy okazji palenia papierosa Spoiler Tutaj byłem w Oświęcimiu na imprezie i po drodze znalazłem takie ładne kwiatki Spoiler A tutaj wracając z imprezy kolega ma takie ładne na ogródku <3 Pozdrawiam. Miłego dnia/Wieczoru życzę :> 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts