Verti Posted May 5, 2023 Wspierający Share Posted May 5, 2023 (edited) Pytania od: @ PrO I DiAbLiCa [Q] Dlaczego jestes bambik? [O] Nie jestem [Q] Kim lubisz grac w lola? [O] Zależy jaka linia, ale tak to Tryndamere i Katarina [Q] Ulubiony mod serwera? [O] COD MOD [Q] Dlaczego @ Lenka? [O] Jak to mówi Katarina: Dlaczego? Bo tak! [Q] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Spędzać czas na powietrzu, albo grać w gry na PC [Q] Czego lubisz słuchać? [O] Muzyki xD. [Q] Gdzie chciałbyś mieszkać? [O] W sumie to nie wiem, nie myślę jeszcze o tym [Q] Czym jeździsz? [O] Autobusem. [Q] Czemu ja Cie biję i w cs i lola? XD [O] Dobrze że, za marzenia nie karają [Q] Jak się określisz w 3 słowach? [O] Przyjazny, Wrażliwy, Szczery [Q] Czemu masz słaba głowę? [O] Nie mam [Q] Ulubiony alkohol? [O] Zależy na co mam ochotę jak na piwo to Somerek Pinacolada, Whisky to Balantine's, a jak Wóda to Stock z Pepsi [Q] Jaki przypał zaliczyłeś po pijaku? [O] W sumie to żaden, jak piję to zazwyczaj w domu albo z odpowiednimi osobami ;) [Q] Masz zwierzę? Jak nie to jakie chciałbyś mieć? [O] Mam kota dachowca i pieska Owczarka niemieckiego Pytania od: @ A3ro [Q] Ile w łapie? [O] Nie wiem w sumie ale łapa siedzi :D [Q] Ile na klatę podniesiesz? [O] Nie mogę na ławie ćwiczyć niestety xd [Q] Dlatego lubisz Kaisę w tft ? [O] Bo jest OP soł macz ✌️ Pytania od: @ M4A1 [Q] Jaka ranga w globalu? [O] Na tą chwilę S6 ale niedługo będzie Gold [Q] Jaki kraj chciałbyś zwiedzić i dlaczego? [O] Turcja, miałem już w tym roku tam być ale, no niestety trzęsienie ziemi :/ [Q] Jakie jest Twoje wymarzone auto? [O] BMW E30 z silnikiem 4.4 V8, chociaż teraz chciałbym może mieć dwa, czyli jeszcze Golf 5 GTI 😍 [Q] Jakie nietypowe zwierzę chciałbyś posiadać? [O] Pande taką małą, słodkie są 🐼 [Q] Co uważasz za swoją największą zaletę? [O] Jestem po prostu sobą i nikogo nie muszę udawać 🤗 [Q] Co uważasz za swoją największą wadę? [O] Nie wiem, chyba ich nie mam Pytania od: @ Caroline [Q]Czemu grasz tft? [O] @ Lenka Mnie wkręciła i się uzależniłem [Q] Jakie masz największe marzenie? [O] Wygrać dużo kasy i wywalić z Polski [Q] Jakie śniadanie lubisz jeść? [O] Jajeczniczka na boczku najlepsza! 😍 Pytania od: @ Lenka [Q] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Było już takie pytanie wyżej, więc [Q] Gdzie widzisz siebie za 10 lat? [O] W domku jednorodzinnym, przy jakimś Morzu, oceanie albo nawet jeziorku, siedzącego na masce ładnie porobionej BMW E30 i obok jakaś piękna kobitka jak się znajdzie [Q] Ulubione danie? [O] Pizza Margarita z pomidorem, salami i cebulą. [Q] Ulubione zwierzę? [O] Nie mam, miałem dużo zwierzaków, chomiki, króliczki, psy, koty. Pełno tego było [Q] Kogo najbardziej lubisz na forum? [O] Dam kilka osób bo trudne pytanie, a więc tak: @ M4A1 @ Lenka (Ty) @ imdxro @ LOLSON @ ErRoR_#1 @ A3ro @ cukinia @ Caroline i może żeby tak długiego nie było, dodam tutaj jeszcze @ Nigiri , jest was naprawdę sporo więc reszta się tam nie obrażać [Q] Masz rodzeństwo? [O] Mam spore, 3 siostry i 2 braci ale mojego przyjaciela też traktuje jak brachola więc niech będzie że, 3 braci ;p [Q] Wolisz rower czy rolki? [O] Ani to ani to, wolę samochodami śmigać Nominacja: @ imdxro Edited May 5, 2023 by Lenka 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brvtal Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 No i super Dzięki za nominacje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts