NOT ME Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Nick: Pan Zishu#7552 Imię: Dawid Wiek: 15 Doświadczenie: mam ogromne doświadczenie w byciu adminem na serwerze znam dużo komend. Znajomość SM 0/10: 9/10 Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się): ponieważ będe brał czynnyudział w życiu serwera będe codziennie aktywny po 2-3-4 godziny mam dobrą reputacje w śrud graczy serwera. lubię pomagać innym osobom jak potrzebują pomocy. Nie lubię jak cheaterzy cheatują na serwerze a nie ma admina a jak wspomniałem jestem bardzo aktywnym graczem serwera SteamID: STEAM_1:1:714569551 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/csgwcrp/ Link od GameTracker'a: Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted May 2, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted May 2, 2023 Dopiero co skladales podanie na admina OM 1. Podanie zostalo odrzucone, kolejne podania mozesz skladac za 7 dni. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted May 2, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted May 2, 2023 1 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts