Jump to content
★ WSPARCIE ONLY DD2 ★ ×

Skarga na Pro Diablica

Recommended Posts

• BOT GameFuture.pl

Nick: @ M4A1
Data i godzina: 01.05.2023
Dowód: Screeny:

Spoiler

1.thumb.jpg.2a7e5b6aa4143a4ac4de9037986bdc08.jpg

2.jpg.794bd9aafe26947eaaa43975bd70f130.jpg

3.jpg.ea72e9849b6f0acec3693d53bddfe579.jpg4.thumb.jpg.9b2f705730ed25886acca0adec69f12f.jpg5.thumb.jpg.c9ced3d05185c76f9c2381e7061b10f6.jpg

Serwer: Czatbox
Świadkowie: @ VertiseQ
Uzasadnienie: Po tygodniu olewania niekompetentnej adminki sprawy nieco nabrały innego znaczenia. Podczas prowadzenia luźnej rozmowy na czatboxie z @ VertiseQ  w naszą konwersację wtrąciła się owa Junior Adminka z tekstem skierowanym w moją stronę "Nie widać, żebyś od toxiców się trzymał z daleka" (od dłuższego czasu użytkowniczka jawi agresją oraz nienawiścią do mojej osoby, co idzie również wyzywanie oraz obrażanie za plecami, a nie jest w stanie wyrazić i powiedzieć tego w oczy i załatwić sprawy jak przystało na dorosłego człowieka). Olewałam owe zaczepki, do dnia dzisiejszego, gdzie zostałam jawnie sprowkowana. Odpowiedziałam na tekst Pani J@: "nie jestem toksyczna tylko szczera" w sposób kulturalny oraz wyjaśniający definicję szczerości:

3.jpg.ea72e9849b6f0acec3693d53bddfe579.jpg

Nie dostałam żadnego ostrzeżenia za to, a wręcz użytkownika odpowiedziała mi w niegrzeczny sposób:

4.thumb.jpg.9b2f705730ed25886acca0adec69f12f.jpg

5.thumb.jpg.c9ced3d05185c76f9c2381e7061b10f6.jpg

Zastosowałam się do upomnienia słownego, gdzie i tak dostałam warna za prowokacje, gdzie jej w ogóle nie było. Do tej pory czekam na jakiekolwiek wyjaśnienia na tsie, ale jak widać osoba funkcyjna nie jest w stanie przyznać się do błędu i wyjaśnić problemu. Inne osoby sypią wulgaryzmami na lewo i prawo podczas obecności tej osoby i nie są w żaden sposób ukarane. Odnosząc się do podpunktu regulaminu:

6. Zakaz nadużywania słów potocznie uznanych za wulgarne, obrażać, ubliżać i znieważać innych Użytkowników.

Nie złamałam żadnego, nie obraziłam jej, nie użyłam wulgarnego określenia. Zwracam się z prośbą do @ LOLSON  oraz @ ErRoR_#1 o cofnięcie warna oraz wyjaśnienie całej sytuacji jak dorośli ludzie, bo takie zachowanie jest niekompetentne u osoby, która jest na tak wysokiej randze. Ja nie jestem osobą, która przyszła tu komukolwiek ubliżać, prowadzę luźne rozmowy na SB, ale ktoś za wszelką cene się przyczepia i to nie od dziś.

Dodatkowo  chciałabym się odnieść do tematu Nie

Gdzie, j@ nie potrafi czytać chyba  tematu ze zrozumieniem, gdzie osoba, zwracająca się z prośbą o przyjęcie serwera przedstawiła od A do Z sprawę z reklamą i serwerem. Warto przeczytać coś parę razy przed dodaniem jakiegokolwiek pytań.  Mogłabym tutaj również dodać wiele innych spraw. Dodam na sam koniec tylko tyle, że J@ jest osobą, która nie potrafi przyznać się do błędu i za wszelką cenę dąży do tego, aby pokazać "swoją rację", gdzie dość często jej nie ma. Nie mam pojęcia co jej zrobiłam, po prostu ma do mnie problem i nie potrafi wyjaśnić o co chodzi. 

Edited by M4A1
  • Lubię To! 2
  • Dziękuje! 1
  • Super! 4
  • Haha 2

• Administrator
Admin

Zostałem oznaczony w skardze więc, ustosunkuje się do niej.

Sytuacja dość dziwna, może zacznę od początku, a więc @ M4A1  tak jak wspomniała wyżej prowadziła dość luźną rozmowę na Chatboxie razem z @ VertiseQ , w chwili prowadzenia przez państwa dyskusji byłem Online na forum i przeglądałem chatbox'a. W pewnym momencie osoba pełniąca rangę na forum JuniorAdmina,  rzuciła dość dziwnym tekstem w stronę @ M4A1 , który jest zawarty w skardze na JuniorAdmina  (dość słabe) ale mniejsza. Osobiście nie widzę prowokacji ze strony @ M4A1 . Następną kwestią która pozostawia wiele do życzenia jest wpis który brzmi następująco i jest zawarty na w/w screenie w skrócie chatbox nie służy do wyjasniania problemów, kolejna wiadomość poskutkuje warnem -  kwestia trochę słaba dlaczego? już tłumacze. Po tych słowach @ M4A1  napisała "Jeżeli go masz, to dalej czekam na wyjaśnienia, warnem w sumie to mnie nie strasz, imo kończe dyskusje, bo sie poczujesz za bardzo" Po tych słowach na konto został przyznany warn, a z tych słów możemy wywnioskować, że osoba składająca skargę ustosunkowała się do prośby "imo kończe dyskusje" i nie chciała dalej kontynuować tematu Pytanie teraz które się nasuwa, warn był za luźną rozmowę, gdzie JuniorAdmin wtrąca swoje trzy grosze i rzuca słabym tekstem i  kara użytkownika forum za wyjaśnienie słowa szczerość czy może jednak za słowo ,,bo sie poczujesz za bardzo"

• Lubię To! 2
  • Dziękuje! 1
  • Super! 2

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Jeśli dziewczyny faktycznie miały jakiś problem między sobą, to @ M4A1 tę dyskusję zakończyła po upomnieniu od @ PrO I DiAbLiCa .  M4 nie wypowiadała się w sposób wulgarny ani obraźliwy, dlatego uważam, że warn nie był słuszny.

• Lubię To! 4
  • Dziękuje! 1
  • Super! 1

:dziwnykot:

Cześć, pozwólcie, że dorzucę swoje pięć groszy, a raczej sprostuję sytuację, bo każdy zdrowo myślący człowiek zauważy, jak skarga jest napisana na siłę. Screeny wycięte z kontekstu a zarzuty wyssane z palca.
Analizując wiadomości z czatbox`a i ze skargi widzę kilka nieścisłości. Może do wszystkiego odniosę się po kolei.

W dniu 1.05.2023 o 21:09, M4A1 napisał:

Podczas prowadzenia luźnej rozmowy na czatboxie z @ VertiseQ  w naszą konwersację wtrąciła się

Nie wtrąciła się tylko rozmawiała z Verisqiem od rana 

image.thumb.png.75c3342f96287e220f62066086a874f0.png

wtrąciła się owa Junior Adminka z tekstem skierowanym w moją stronę "Nie widać, żebyś od toxiców się trzymał z daleka"

Nie w Twoją stronę koleżanko, bo napisała to o sobie co można zauważyć po odpowiedzi Vertisqa, którą zapewne specjalnie pominęłaś przy przedstawianiu dowodów.

image.thumb.png.36bc137f540a58c9db30b7b656d90478.png

jawnie sprowkowana. Odpowiedziałam na tekst Pani J@: "nie jestem toksyczna tylko szczera" w sposób kulturalny oraz wyjaśniający definicję szczerości

W jaki sposób zostałaś sprowokowana? Jak dla mnie to właśnie Ty prowokowałaś tą definicją szczerości i zarzucałaś jej w ten sposób, że takowej nie zna. Znając kontekst rozmowy to właśnie Ty zaczęłaś.

image.thumb.png.64c71f569893979223a6bec8fdfbbbf5.png

Nie dostałam żadnego ostrzeżenia za to, a wręcz użytkownika odpowiedziała mi w niegrzeczny sposób

Nie dostałaś a już wtedy powinnaś je dostać. Skoro odpowiedź była niegrzeczna to dlaczego została użyta forma grzecznościowa "Ci" z wielkiej litery. Polecam trochę dystansu, bo jeśli ktoś Ci czegoś współczuje to nie znaczy, że od razu Cię atakuje.

Po tym co piszesz wnioskuję również, że jesteś osobą, która mówi co myśli i tym podobne, to dlaczego na czatboxie boisz się wprost napisać, że chodzi o Martynę.

image.thumb.png.2ecaa25266f34927e5c123bb43736273.png

Idąc dalej, jakieś losowe insynuacje, pomówienia. Jakiekolwiek dowody? Argumenty potwierdzające to co stwierdziłaś?

image.thumb.png.d877d4cdd24e60dae8daafcc67c4099d.png

Jakie straszenie warnem, jak zostałaś normalnie upomniana jak każdy inny użytkownik. Martyna mogła sprecyzować wypowiedź o "jeszcze jedna wiadomość na ten temat poskutkuje warnem"

image.thumb.png.e931ee5944e3134c4a7fbbbd3f26bd33.png

nne osoby sypią wulgaryzmami na lewo i prawo podczas obecności tej osoby i nie są w żaden sposób ukarane. Odnosząc się do podpunktu regulaminu:

6. Zakaz nadużywania słów potocznie uznanych za wulgarne, obrażać, ubliżać i znieważać innych Użytkowników.

Co ma piernik do wiatraka prócz tej samej ilości liter?

Gdzie, j@ nie potrafi czytać chyba  tematu ze zrozumieniem, gdzie osoba, zwracająca się z prośbą o przyjęcie serwera przedstawiła od A do Z sprawę z reklamą i serwerem.

Tak przedstawiła od A do Z, że w dwóch podpunktach przedstawia inne plany na reklamę. W jednym podpunkcie mówi, że reklama pojawi się do tygodnia po starcie serwera, w drugim zaś, że do tygodnia więc tak naprawdę nie wiadomo, którą z tych informacji brać za pewnik.

Do tej pory czekam na jakiekolwiek wyjaśnienia na tsie, ale jak widać osoba funkcyjna nie jest w stanie przyznać się do błędu i wyjaśnić problemu.

Osoba funkcyjna jak to ładnie ujęłaś w słowa przebywa obecnie na urlopie co możesz sprawdzić na profilu i myślę, że bardzo chętnie po powrocie odniesie się do tematu, bo jest on co najmniej absurdalny.

image.png.202d371dabecb03355e075ade24c9c0b.png

Mogłabym tutaj również dodać wiele innych spraw.

Też mógłbym, bo masz ciekawą reputację na kilku sieciach ale nie tego temat dotyczy ;)

Też Was kocham, buźka.

• Lubię To! 5
  • Haha 6

• BOT GameFuture.pl
12 godzin temu, PrO I DiAbLiCa napisał:

szkoda że na ts w tym czasie rozmawiałaś ze mną normalnie. Jednak to pokazuje jak bardzo dalej kłamiesz. N

W sumie do reszty Twojej wypowiedzi się odnosić  nie będę, bo doskonale wiesz jaka jest prawda a zaprzeczasz. O dowód, wiesz do kogo się zwrócić. Tam będzie czarno na białym, ja rozmów „prywatnych” na światło publiczne nie wyciągam. Co było na innej sieci, to akurat jest mało interesujące. Mogę się założyć, że Ty też święta nie jesteś.  Jedynie dodam, że prowokacji tam nie było, a warn został naciągnięty. I tutaj Cię w sumie mam, bo walnęłaś bzdurą wyssaną z palca. Nie rozmawiam z Tobą od dłuższego czasu na tsi’e. Jedyna „rozmowa” to ta, w której wbiłaś na kanał, gdzie siedziałam z @ ErRoR_#1 , graliśmy wtedy na 5vs5. Przywitałam się z Tobą i na tym to się skończyło. Nie miałam ochoty Ciebie słuchać, a tym bardziej z Tobą rozmawiać, więc wyszłam, także nie wiem gdzie masz tutaj normalną rozmową z TOBĄ na tsie. 

Ja dyskusje zakończyłam swoją wypowiedzią i czekam aż wyżsi rozwiążą tą skargę. Nie miałam  żadnej rozmowy z Tobą  od dłuższego czasu, więc proszę Cię przestań w końcu gadać głupotki, bo przed urlopem nawet z Tobą nie rozmawiałam, więc mylisz osoby. Na tsie rozmawiam wyłącznie z dwiema osobami Errorem i Rumunem, Ciebie nie było na kanale oprócz tej jednej sytuacji, gdzie wyszłam. I jak już powiedziałam to co było na innych sieciach mnie szczerze nie interesuje, bo równie dobrze mogłabym wyciągać jakieś brudy na Ciebie. Przyjmij wszystko na klatę, bo również Ty tutaj zawiniłaś. Pozdrawiam 

Edited by M4A1
  • Super! 1

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Zbędnych komentarzy wystarczy, oczekujcie odpowiedzi niebawem. 

• Nie mam pytań 1

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Witam wszystkich serdecznie.

Chciałbym naprostować zaistniały konflikt, który powstał pomiędzy dwoma paniami @ M4A1  i @ PrO I DiAbLiCa

Nie będę się rozpisywał na ten temat, ponieważ nie ma, nad czym. Wina w tym przypadku leży, po obu stronach doszło, do pewnych nieścisłości po pierwsze od źle napisanej odpowiedzi pod recenzją, miała być konstruktywną krytyką, a wyszło troszeczkę inaczej, tak samo było w przypadku źle zrozumianych wiadomości na czat boxie i niesprawdzenia go od początku.

Reasumując, nie widzę, tutaj podstaw do nadania ostrzeżenia dla @ M4A1  tego samego zdania jest @ LOLSON , warn zostaję zdjęty.

Mam nadzieję, że @ M4A1  i @ PrO I DiAbLiCa podejdą to tego dojrzale i nie dojedzie do następnej takiej sytuacji, bądź załatwią to na pv.

• Lubię To! 3
  • Super! 3
  • Haha 1
  • Nie mam pytań 1

giphy.gif

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

temat-zamkniety.png

• Lubię To! 1

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania