remball Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Nick: ~sNtr ;xx Imię: Bartek Wiek: 16 Doświadczenie: Okolo rok grania jako admin Znajomość SM 0/10 : 7,5 Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się): Poniewaz na sererze bywam bardzo czesto i sa osoby ktore graja podejrzanie i jak ktos jest naprawde odpalony to chce zwalaczac takie sytuacje zeby bylo ich mniej SteamID:Steam_:0:0:762551522 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199485368772/ Link od GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/%3FsNtr %3Bxx/91.224.117.140:27015/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Link to comment Share on other sites More sharing options...
milek Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #2] Proszę o Waszą wypowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) moje zdanie jest na nie ponieważ nie do końca zgadam się z 6 akapitem według ciebie jest dużo osób które grają podejrzanie, ale to ty wychodzisz z serwera gdy wchodzi jakikolwiek administrator, nie sądzisz, że to troche suss no i ja jestem dosyć aktywnym administratorem i nie widuje tak jak napisałeś w podaniu dużo podejrzanych osób. Pozdrawiam cieplutko z rodzinką Edited April 24, 2023 by bolo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milek Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 PODANIE ODRZUCONE - Posiadasz GlobalMute. Jest to pewnego rodzaju wada, gdyż utrudnia rozmowę z użytkownikiem. Przy próbie kontaktu nie będzie to możliwe, jak i również nie będzie to wina gracza. - Pomimo dosyć dobrej Twojej aktywności, odnoszę wrażenie, że ŻADNA osoba z obecnego składu Administracji OM#2 Ciebie nie kojarzy, a wręcz notoryczne ucieczki na widok jakiegokolwiek Administratora z serwera są również przez nich zauważane. - Podanie skopiowane z poprzedniego. Różnice są praktycznie niezauważalne, a samo podanie wygląda jak napisane na kolanie. Życzymy szczęścia następnym razem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milek Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts