Apatch Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 (edited) Informacje o mnie: Cześć, jestem Artur mam 21 lat. Pochodzę z Wrocławia lecz mieszkam w Niemczech od 11 lat. W csa gram już z dobre 10 zaczynając od csa 1.6. Strimowaniem na platformie twitch zajmuje się dłuższy czas lecz z dużymi przerwami, chcę teraz wrócić do strimingu i znów spróbować swoich sił. Wiele osób może mnie kojarzyć lub też nie ponieważ bardzo dużo czasu spędzałem ze strimerami grając z nimi a dokładnie z ludźmi z pompateam, mówiąc Pevor,Isamu,Dmajszi itp. Co zobaczycie u mnie na strimie: U mnie na kanale zobaczycie głównie cs:go lecz pojawiają się też inne gry. Strimy prowadzę w bardzo luźny sposób więc jak chcesz wejść się pośmiać razem ze mną wbijaj rozsiądź się wygodnie na krześle i baw się dobrze. Pojawią się również gry z widzami jeśli będą do tego chętni ,givawaye itp. zapewne też się pojawią. Co tu dużo mówić wejdź i sam się przekonaj 😎 Kanał: https://www.twitch.tv/apaatch Edited April 17, 2023 by Apatch LOLSON, April 17, 2023 Witamy w zespole! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts