BOT GameFuture.pl GameFuture.pl Posted April 10, 2023 BOT GameFuture.pl Share Posted April 10, 2023 Witam Was w ten piękny, wielkanocny poniedziałek! W poprzedniej edycji pod postacią "nieznajomej" osoby skrywała się osoba, która wsparła naszą sieć - @ A3ro . Była to dość trudna zagadka, dlatego też dzisiejsze Zgadnij kto to, będzie proste! [#3] Interesuje się muzyką. Moim największym hobby jest pisanie opowiadań, kiedyś też sporo trenowałam, a nawet byłam w reprezentacji Polski na Mistrzostwach Europy. Ukończyłam technikum o profilu architektury krajobrazu. Na co dzień pracuję jako orderpicker w Holandii, głównie na nocne zmiany. Można powiedzieć, że tutaj również mieszkam na "stałe". Jednak moim rodzinnym miastem jest Malbork, polskie miasto krzyżaków. Moim największym marzeniem jest posiadanie własnego domu oraz dzieci. O Waszej sieci powiedziała mi moja siostra. Sieć na której kiedyś byłam przestała istnieć, a chciałam gdzieś pograć na serwerach CS'a i tak już tu planuję zostać na dłużej. Czy wiesz o kim mowa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 @ Lenka siema to Ty? 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
brvtal Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 @ Lenka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 @ Lenka 100% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shvdxw Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 brzmi jak @ Lenka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted April 10, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 10, 2023 @ Lenka AK ruda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts