Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[ONLY MIRAGE #2] Podanie na admina Rodixon

Rodixon

Recommended Posts

Nick: Rodixon
Imię: Dawid
Doświadczenie: Umiarkowane
Znajomość SM 0/10: 6-7
Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się):Na waszym serwerze Only Mirage #2 gram nacodzień, staram się być bardzo aktywny w miarę możliwości (4-6h dziennie). Jestem rozpoznawalny na serwerze i staram się utrzymywać pozytywną atmosferę. Zbyt często pojawiają się cheaterzy którzy psują społeczność counter-strike  i chciałbym temu zapobiegać i dołożyć wszelkich starań aby umilić rozgrywkę innym graczom. Lecz nie o każdej porze dnia są dostępni administratorzy serwera którzy mogą zapobiec danej sytuacji. Myślę że nadam się na bycie administratorem serwera  i mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. 
SteamID: 76561199039787180
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199039787180/
Link od GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/★Rodixon★/91.224.117.140:27015/
Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):

• Lubię To! 1

• LOLSON changed the title to [ONLY MIRAGE #2] Podanie na admina Rodixon
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL

@ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #2] zapraszam do wypowiedzi

• Lubię To! 1

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Na TAK

+ Wzorowe zachowanie na serwerze
+ Asertywność, jak i wyjątkowa delikatność w rozmowie z użytkownikiem
+ Rozwinięty styl oraz poprawna polszczyzna wypowiedzi na vc w grze
+ Aktywność, która jakby się utrzymała, byłaby w stanie naprawdę odciążyć obecny skład Administracji
- Trochę przekłamane SM oraz niepoprawne SteamID (Rozmowa z przyszłym kandydatem jest dla mnie tak przyjemna, że mogę podjąć się podszkolenia go)

Podsumowując, owy użytkownik swoim nienagannym zachowaniem ma u mnie szacunek. Dla mnie osobiście jest to podstawa do jakiegokolwiek wkroczenia w Administrowanie serwerów CS:GO. Pomimo dosyć niewystarczających zasobów wiedzy do płynnego i szybkiego posługiwania się wszelkimi środkami "przymusu bezpośredniego", uważam że jest to jak najbardziej do nadrobienia i to w krótkim czasie. Powyższa osoba wielokrotnie deklarowała chęć pomocy sieci, a jego determinacja i pojętność na wiele spraw może tylko pomóc w faktycznym podszkoleniu go.

• Super! 1

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

podanie-zaakceptowane.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania