Jump to content
★ WSPARCIE ONLY DD2 ★ ×

ban bez powodu

adix

Recommended Posts

Twój nick podczas gry: elo benc
Data/Godzina:4 kwietnia godzina 17 53
Serwer:mirage 2
SteamID/IP:76561198104489017
Uzasadnienie: nie mam pojecia za co dostalem blokade na waszym serwerze gralem sobie z kolegami z administracji i nagle ban nawet oni byli w szoku i kazali mi napisac odwolanie wiec mam nadzieje ze zostanie to w jakis sposob wyjasnione i co najwazniejsze uzyskam dostep do grania na serwerze pozdrawiam i milego dnia

gdzie jest informacja że można się odwołać do 48h? bo ja jej nie widziałem a też nie miałem czasu wcześniej się odwołać więc nie wiem w czym problem jeżeli nie ma jasno określonego terminu na odwołanie się

Fakt, popełniłem błąd do czego się przyznaję i cię przepraszam. Po prostu mamy to uzgodnione pomiędzy administracją forum, ale nie napisaliśmy tego nigdzie. Za co cię przepraszam jeszcze raz.

Bana otrzymałeś od naszego AntyCheata także @ UBTeam CS:GO do dzieła. Tylko z racji świąt rozpatrzenie demka może zająć trochę więcej czasu. Sam nawet nie mam czasu, żeby zerknąć na twoje demko

• Lubię To! 1

Sygnatura.png

witam od mojego odwołania minął tydzień i nic nie zostało poczynione kiedy mam się spodziewać odpowiedzi?

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

image.png

giphy.gif

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

odwolanie-odrzucone.png

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania