adix Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Twój nick podczas gry: elo benc Data/Godzina:4 kwietnia godzina 17 53 Serwer:mirage 2 SteamID/IP:76561198104489017 Uzasadnienie: nie mam pojecia za co dostalem blokade na waszym serwerze gralem sobie z kolegami z administracji i nagle ban nawet oni byli w szoku i kazali mi napisac odwolanie wiec mam nadzieje ze zostanie to w jakis sposob wyjasnione i co najwazniejsze uzyskam dostep do grania na serwerze pozdrawiam i milego dnia gdzie jest informacja że można się odwołać do 48h? bo ja jej nie widziałem a też nie miałem czasu wcześniej się odwołać więc nie wiem w czym problem jeżeli nie ma jasno określonego terminu na odwołanie się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Fakt, popełniłem błąd do czego się przyznaję i cię przepraszam. Po prostu mamy to uzgodnione pomiędzy administracją forum, ale nie napisaliśmy tego nigdzie. Za co cię przepraszam jeszcze raz. Bana otrzymałeś od naszego AntyCheata także @ UBTeam CS:GO do dzieła. Tylko z racji świąt rozpatrzenie demka może zająć trochę więcej czasu. Sam nawet nie mam czasu, żeby zerknąć na twoje demko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adix Posted April 15, 2023 Author Share Posted April 15, 2023 witam od mojego odwołania minął tydzień i nic nie zostało poczynione kiedy mam się spodziewać odpowiedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 @ UBTeam CS:GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted April 15, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted April 15, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts