remball Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Nick: ~sNtr ;xx Imię: Bartek Wiek:16 Doświadczenie: Około rok grania jako admin na *CENZURA* Znajomość SM 0/10: 7,5 Dlaczego chcesz zostać adminem?: Poniewaz jestem bardzo często na serwerze i jest sporo graczy ktorzy graja podejrzanie SteamID: 76561199485368772 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199485368772/ Link od GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/%3FsNtr %3Bxx/91.224.117.140:27015/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): LOLSON, April 6, 2023 Dwie sprawy. 1. Zly dzian, temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu. 2. Nie reklamujemy innych stron, dodalem cenzure w miejscu podania sieci. Pamietaj na przyszlosc, upomnienie slowne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted April 6, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 6, 2023 @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #2] zapraszam do wypowiedzi. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
remball Posted April 6, 2023 Author Share Posted April 6, 2023 Kiedy ? Gazik, April 6, 2023 (edited) Na rozpatrzenie podania jest tydzień. Czekaj cierpliwie. Upomnienie słowne tym razem, ale następne takie wiadomości co nic nie wnoszą będą karane Edited April 6, 2023 by Gazik Link to comment Share on other sites More sharing options...
remball Posted April 6, 2023 Author Share Posted April 6, 2023 Tak rozumiem ale tam w 1 podaniu miałem 2 błędy więc poprawiłem i dodałem. cukinia, April 6, 2023 Następnym razem edytuj wiadomość zamiast pisać kolejnych. Ostatnie ostrzeżenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milek Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 (edited) Na NIE - Nie wiesz co to SteamID. - W związku z powyższym punktem Twoja znajomość SM wydaje mi się trochę przekłamana (chyba, że po prostu nie zapoznałeś się ze skalą). - Tak samo jak powyżej - ciężko mi uwierzyć w doświadczenie, skoro będąc Administratorem musiałeś wypełnić prawidłowo SteamID, a teraz tego nie robisz. + Jesteś aktywny i często cię można spotkać na serwerze. - Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia (same zwroty w stosunku do Opiekuna były dosyć niestosowne i podchodziły pod prowokację/wyzwiska. Reszty nie będę komentować) -/+ Skąpo napisane podanie (to akurat nie mi oceniać). -/+ To czy akurat ktoś gra podejrzanie jest, tak sądzę, subiektywną opinią. Siedząc po trzy godziny dziennie na hide jestem w stanie zweryfikować czyjąś grę - w dodatku nie jestem jeszcze jedyną osobą, która tak robi. Podsumowując, moim skromnym zdaniem powinieneś bardziej dopracować swoje podanie, jak i wiedzę na temat SM oraz jego działania (jest to na tyle proste, że poradniki na YT wystarczą). Jeżeli również zmienisz swoje zachowanie na bardziej przyjazne graczom, będę w stanie być za przyjęciem Ciebie do Administracji. Edited April 7, 2023 by milek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted April 7, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 7, 2023 Zapoznaj sie z regulaminem forum oraz serwera. Nie moge przyjac admina ktory nie zna podstawowych pojec jak i regulaminow. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted April 7, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 7, 2023 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts