.Lasik Posted April 6, 2023 Wspierający Share Posted April 6, 2023 Hei! Z racji nominacji do Q&A, wypadałoby odpowiedzieć. ^^ Więc lecimy z tematem. @ `KenSiaK [Q] Jaki masz samochód? Aktualnie w garażu stoi sobie Chevrolet Cruze 2.0 163KM. [Q] Jakie są twoje zainteresowania? Zaczynając od Piłki nożnej, motoryzacji, mechanika, rolnictwo, kończąc na informatyce. Mógłbym tutaj jeszcze trochę ich wymienić, ale najważniejsze są wymienione, więc git. [Q] Jak długo grasz w csa? Hm.. no trochę czasu już będzie. Nie pamiętam od kiedy, ale bardzo dawno temu zaczęła się ta przygoda. [Q] Masz jakieś zwierze? Jak tak to jakie? Aktualnie, oprócz paru dzikich kotów i zwierząt z gospodarstwa, to nie. [Q] Jakie jesteś województwo? Wielkopolskie. Najlepsze! [Q] Jak trafiłeś na forum? Na forum trafiłem wraz z serwerem COD 401. Byliśmy postawieni pod "ścianą" w wyborze sieci i po poleceniu przez wspólnego znajomego, wybraliśmy to forum. @ M4A1 [Q] Jakie jest Twoje największe marzenie? Największe marzenie.. Hmm.. No to chyba najbardziej mieć kochającą rodzinkę i dwa chevrolety w garażu wraz z wilkiem polarnym na podwórku. Tak to w sumie marzeń nie mam, gdyż większość mogę zrealizować, ale za leniwy jestem. Do otwartych świat należy! [Q] Jaki jest Twój dreamcar? Chevrolet Camaro i Corvette. [Q] Co najbardziej lubisz jeść? Kebaba i pizze. [Q] Co byś zrobił gdyby miało nie być jutra? Hm.. najprawdopodobniej spędziłbym ten czas z najbliższymi osobami. Zaczynając od rodziny, kończąc na Ekipie, którzy są dla mnie "drugą rodziną". [Q] Z kim z forum wyszedłbyś na kebab? @ Rumuuun @ M4A1 @ LOLSON @ ErRoR_#1 @ Dranzer @ PrO I DiAbLiCa [Q] Jakie nietypowe zwierze chciałbyś posiadać? Wilk polarny. [Q] Jak wyglądałby Twój idealny dzień? Imprezowo. Zebrałbym wszystkie najbliższe mi osoby, rodzinę, ekipę i ludzi z Internetu, (którzy są przy mnie i nawet jak się noga podwinie, to nie uciekną, tylko pomogą) zrobił zajebistą imprezkę, wszyscy byśmy się ładnie bawili, pili, rozmawiali. Dużo do szczęścia mi nie trzeba, wystarczą pewne osoby obok. @ PrO I DiAbLiCa [Q] Numer buta? 43/44 zależy jaka firma. :x [Q] Ideał kobiety? Nie mam swojego "ideału". Najważniejsze, abyśmy się dogadywali i wspierali w najważniejszych momentach. W sumie tyle.XD [Q] Jakbyś się oświadczył wybrance? Na pewno w jakiś szczególnie ważnym dla drugiej połówki miejscu. W miejscu, który najbardziej i najlepiej wspomina. No reszta to chyba wiadomo jak wygląda, pierścionek, kwiaty, przemowa klęcząc. [Q] Dlaczego jesteś taki nerwowy? Raz się zdarzyło. :x Zazwyczaj jestem najspokojniejszym człowiekiem na ziemi. [Q] Dlaczego taki nick? Jak już pewnie zauważyłaś, to od nazwiska. :x [Q] Gdzie chciałbyś mieszkać za 10 lat? Dalej gdzie mieszkam. Mi tu dobrze. Mam rodzinę, pracę którą kocham wykonywać (nie, nie meble, chodzi o rolnictwo.XD), fajnych sąsiadów. Ekipę i resztę rodziny blisko. Po co się wyprowadzać. :x [Q] Dlaczego nie chcesz kupić mi Audii? ;< Bo nienawidzę audi. Przereklamowane już jest. Lepiej kupić coś innego! [Q] Ulubiony mod serwera? JailBreak jeśli chodzi o 1.6. Ale ciężko w tych czasach o dobrego JB, a mi się aktualnie w to bawić nie chce, bo to za dużo. Może kiedyś sobie zrobię taki serwerek. [Q] W jaką grę zagrałbyś, gdybyś mógł zagrać w nią w prawdziwym życiu? GTA V online, jak byłaby możliwość odrodzenia [Q] W jaką postać z gry mógłbyś się wcielić? Wiedźmin. @ shvdxw [Q] Jak zaczęła się twoja przygoda z sieciami? Kiedyś szukałem w 1.6 jakiegoś serwerka JB by sobie pograć. Trafiłem na JB i tak się zaczęło. I tak w sumie za każdym razem kiedy wracałem, szukałem JB i trafiałem na siec. Aż do czasu, kiedy już zostałem i od 2018r byłem na jednej sieci. Ale rok temu jesienią nasze drogi się "rozeszły" i szukałem swojego miejsca gdzie indziej. Chwilowo jest ono tutaj i mam nadzieję, że będzie to długa przygoda. [Q] Ulubiona i pierwsza gra w jaką zagrałeś? Oj nie pamiętam jaka była pierwsza gra. Było ich trochę, że nie pamiętam. Ulubiona, to World of Tanks, w którą gram od 2012r, to taka gra też z początków mojej przygody. [Q] Jak do nas trafiłeś? Na forum trafiłem wraz z serwerem COD 401. Byliśmy postawieni pod "ścianą" w wyborze sieci i po poleceniu przez wspólnego znajomego, wybraliśmy to forum. [Q] Obecny i wymarzony samochód? Obecny- Chevrolet Cruze. Wymarzone- Chevrolet Camaro i Corvette. @ LOLSON [Q] Jak spędzasz wolny czas? Aktualnie pracując przy serwerku, bądź z rodzinką, czy z ekipą pijąc (DEGUSTUJĄC*) alkohole. [Q] W jakie gry grasz? CS 1.6, CS:GO, World of Tanks, Farming Simulator, Minecraft, Wiedźmin, ETS2, HurtWorld i inne. [Q] Masz w planach inne rangi funkcyjne u Nas? Jak będzie taka możliwość i będę na siłach, to pewnie będę w coś polował. [Q] Masz do wydania 1 MLN $ na co przeznaczasz te siano? Auta, dom i zainwestuje. [Q] Gdzie chciałbyś pracować? Na gospodarstwie rolnym. Gdzie niedługo może trafię, jak wyzdrowieję i umowa mi się skończy. [Q] Jest dzień bez zasad, możesz zrobić co zechcesz, co robisz? Wypierdalam rząd, biorę pod siebie potężną firmę w której bym wiedział co jest 5 i pewnie bym coś podjebał, skoro dzień bez zasad, no to kupować nie trzeba. [Q] Jesteś typem osoby oszczędnej czy raczej osobą rozrzutną? Połowicznie w sumie. Oszczędzam jak muszę, a jak mogę sobie zabalować, to tracę wszystko w szybkim tempie.XD [Q] Chciałbym usłyszeć od Ciebie szczerą odpowiedź na temat pracy Naszej Administracji mimo, że jesteś u nas dosyć krótko pewnie zdążyłeś sobie wyrobić jakieś zdanie więc pytanie brzmi: "Jak oceniasz prace Administracji?" :D Hm.. Zdążyłem, to prawda. Nie jest ona jakaś szczególna, gdyż nie w każdej sytuacji wasz widziałem. Aktualnie mogę powiedzieć, że Dobrze sobie radzicie, szybko, sprawnie i dobrze pomagacie i rozwiązujecie problemy. I w sumie tyle. Spoko mordki jesteście. @ Lenka [Q] Dlaczego akurat serwer Cod Mod 401? Przez @ Rumuuun . On zapoczątkował COD MOD'a, kiedy jeszcze bawiliśmy się z DD2. Pewnego razu na TS powiedział "Ale bym se zrobił COD MODA", ja odpowiedziałem "Wiem, kto może nam paczkę sprzedać" I tak to w sumie się zaczęło i dlatego w sumie COD MOD. [Q] Jakie masz plany na przyszłość? Być szczęśliwy, mieć rodzinkę, podróżować, kupić autka itd. [Q] Spełniłeś już swoje marzenie? W sumie to tak połowicznie, kupiłem chevroleta, ale nie tego.XD [Q] Wymarzone wakacje? Z ekipą w jakimś zajebistym miejscu, gdzie będziemy mogli chlać, zwiedzać i zajebiście się bawić! Tyle! Do następnej edycji Q&A nominuję: @ Rumuuun ErRoR_#1 , April 6, 2023 Ja stawiam, ale ty płacisz. :) 1 5 "My, którzy widzieliśmy wojnę, nigdy jej nie zapomnimy. W ciszy nocy, zawsze będziemy słyszeć krzyki." ~ Joe Galloway. "Nie przywiązuj się. Człowiek sądzi, że dotarł do celu, a życie znów każe nam ruszać w drogę." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts