BOT GameFuture.pl GameFuture.pl Napisano 1 Kwietnia 2023 BOT GameFuture.pl Napisano 1 Kwietnia 2023 Nick: M4A1 Wiek: Niedługo 22 Doświadczenie: Myślę, że moje doświadczenie nie jest małe. Po raz pierwszy pełniłam funkcję moderatora w 2020 roku. Po paru miesiącach nastąpił awans na j@. Nie mogę jednak rzec, że jest idealne, ponieważ w porównaniu do roli redaktora jest to może 1/4 stażu. Zadania, które ma przydzielone moderator nie są dla mnie wyzwaniem i wiem z czym to się je. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: Oczywiście, że tak. Miałam również dostęp do innych funkcji jako j@. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Na forum jestem od godziny 8:00 do 2:00, choć wiadomo zależy to od dnia. Mniej więcej na forum jestem wstanie poświęcić 10-12h dziennie. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jeżeli w podaniu na redaktora potrafiłam odpowiedzieć na to pytanie, to myślę, że podołam po raz kolejny. Ze względu na to, że jest to podanie na funkcję to chciałabym się skupić głównie na zaletach i pozytywnych aspektach mojej osoby, które przyczynią się na jakąkolwiek decyzję administracji, także wady porzućmy na chwilę obecną w kąt. Uważam, że jestem osobą pracowitą i mam duży zapał do pracy. Staram się spełniać wszystkie swoje obowiązki w 101%, nie odkładam nic na później. Muszę dokończyć wszystko na "już" i koniec, choćbym musiała zarwać nockę. Jestem osobą bardzo pomocną, chcę pomóc każdemu (jeżeli tylko mogę), więc myślę, że jest to pozytywną zaletą. Kolejnym atutem jest to, że przez doświadczenie oraz niektóre sytuacje potrafię panować nad sobą i trzymać nerwy na wodzy. Do wszystkich obowiązków podchodzę z chłodną głową. Nie podejmuję pochopnych decyzji oraz nie dążę do tego, aby za wszelką cenę kogoś udupić, bo zalazł mi za skórę. Nie toleruję również faworyzacji jak i kolesiostwa. Niestety, gdy "najlepszy przyjaciel" złamie regulamin i schrzani sprawę to będzie musiał ponieść tego konsekwencje. Mogę śmiało powiedzieć, że wszystkie funkcję traktuję jako "pracę", dlatego też na niektóre zachowania nie można sobie pozwolić, a tym bardziej dać sobie wejść na głowę. Trzeba pokazać granice - a tym bardziej, gdzie ktoś będzie próbował robić sobie plecy. Co wniosłabym na pokład jako moderator? Na pewno masę pomysłów na nowe konkursy jak i dalszy rozwój sieci. Przyczyniłabym się także, aby dalej panowała tu taka rodzinna atmosfera, która przyciągnęłaby nie jednego użytkownika. Oprócz tego dałabym z siebie więcej niż 100%, a także ogromne wsparcie i pomoc 24/7. Nie ukrywajmy, ale można powiedzieć, że jestem takim "no life", jeżeli chodzi o forum czy serwery. Dość długo się zbierałam, aby napisać podanie. Jeżeli jest otwarta rekrutacja to chciałabym pomóc. I jak to ja, na zakończenie mój ulubiony cytat: "Jednym z najtrudniejszych wyborów w życiu jest decyzja czy zrezygnować czy próbować jeszcze bardziej". Nie rezygnuję, a próbuję, choć wiem, że nie spełniam wymagań w postaci postów. Nie chcę ich wbijać na siłę i "spamować" wszędzie gdzie się da, wiem, że prędzej czy później je nadrobię. Dodam również, że jestem w stanie pogodzić wszystkie moje obowiązki, nie jest to dla mnie żaden problem. Może też ciężko będzie podjąć decyzję, ze względu na zaufanie, na które się pracuje. Czy je u Was zdobyłam? Nie wiem. Jakąkolwiek decyzję byście nie podjęli to biorę ją na klatę, a moją pomoc dla Was oferuję mimo to. 1 5
cukinia Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 Niestety, ale jestem na nie. Niby na forum konto masz od października ale tak naprawdę aktywna jesteś od niedawna, dosyć krótko. Ja osobiście nie mam do Ciebie aż takiego zaufania. Myślę również, że powinnaś się skupić na randze redaktora oraz na swoim serwerze. 2 1 2
h0t 2k. Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 Myślę, że Kinga jest odpowiednia osobą na owe stanowisko, posiada doświadczenie, wywiązuje się z swojej "głównej rangi". + Wiek + Podanie ładne rozpisane, a nie "na kolanie" + Wciąż na forum przybywa użytkowników więc przyda się pomoc. 1 1 1 Ride with my boys, nie zahamuję na chwilę Suko, I got no choice, moja grupa rośnie w siłę ~h0t 2k.
RYSIO PDW Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 4 minuty temu, cukinia napisał: Niestety, ale jestem na nie. Niby na forum konto masz od października ale tak naprawdę aktywna jesteś od niedawna, dosyć krótko. Ja osobiście nie mam do Ciebie aż takiego zaufania. Myślę również, że powinnaś się skupić na randze redaktora oraz na swoim serwerze. Bardzo słaba argumentacja - nie staż tu odgrywa role a doświadczenie i persona osobowości. Sikalafą Jestem na Tak. Kinia była moderatorką, nie raz mnie pouczała na poprzedniej sieci wiec jest doskonałym kandydatem na tą funkcje. 1 2
hayaTe^ Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Trochę Cię poznałem. Ale jestem na NIE. Dlaczego zapytasz? A no tak, zbyt szybko aplikujesz na nowe stanowiska, daj sobie czas. Za przeproszeniem najebiesz sobie rang a później będziesz rezygnować, bo nie masz czasu. Doświadczenie masz. Staż odgrywa tutaj ISTOTNĄ ROLĘ @ RYSIO PDW ponieważ na tej podstawie pewna część community sieci może poznać daną osobę, dlatego też osoba będąca 2 tygodnie na forum nie dostaje od razu moderatora :) Posiadając już redaktora + właściciela serwera. Co prawda przy serwerze masz jeszcze 2 inne osoby. Ale czasami są sytuacje gdzie trzeba usiąść samemu bo np. pozostałe osoby nie mają czasu. Co do redaktora, pisanie artykułów ciekawostek itp. też zajmuje trochę czasu. Tak jak wyżej napisałem. Daj sobie czas, nie aplikuj tak szybko na rangi żebyś później nie rezygnowała :) Takie jest moje zdanie, możecie się ze mną nie zgadzać. I ja to uszanuję. Pozdrawiam. +wiek +doświadczenie +podanie rozbudowane. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Nigiri 3 1
Squb Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 Godzinę temu, h0t 2k. napisał: Myślę, że Kinga jest odpowiednia osobą na owe stanowisko, posiada doświadczenie, wywiązuje się z swojej "głównej rangi". + Wiek + Podanie ładne rozpisane, a nie "na kolanie" + Wciąż na forum przybywa użytkowników więc przyda się pomoc. Z innego podania: Jestem na Nie. - Złożyłaś podanie na multi admina, teraz na moderatora? - Wydaje mi się, że na razie wystarczy ilość osób w moderacji. - Zajmij się na razie jedną rangą a później startuj na kolejna. A ty chopie to w końcu jesteś za czy przeciw, boś zmienny jak kobita? To wystarczy moderatorów czy nie? Moim zdaniem kolejna osoba w moderacji to tylko "kolorek", niby graczy przybywa, ale tak naprawdę nie wypływa od nich żadna nowa aktywność, co za tym idzie nie ma tak dużo do moderowania zwłaszcza, że inni moderatorzy są cały czas widoczni czy to na chatboxie czy na dole w "liście aktywnych". Zapewne to prawda, że zasługujesz na tą rangę, ale jeszcze nie teraz. Spróbuj za jakiś czas jak zrobi się ruch, bo na razie to chyba nie ma sensu... I tak jak napisałaś "nie rezygnuj", bo zapewne jak zrobi się ten napływ użytkowników wraz z nową aktywnością to będę wtedy dopiero na TAK! 2 1
Administrator Urbi. >> Napisano 1 Kwietnia 2023 Admin Administrator Napisano 1 Kwietnia 2023 Jestem na tak, na forum może i nie jesteś z nami zbyt długo, ale każdy zdążył Cię poznać. Aktywność na forum jest, dużo się udzielasz. Jako Redaktor wypełniasz swoje obowiązki dobrze, dodajesz fajne artykuły jesteś aktywna w dziale redakcji 1 ღღღ ღღღ
elo elo 350 Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 Na nie, jesteś zbyt krótko aktywna, dostałaś niedawno redaktora, masz swój serwer, ja bym się najpierw zajął tym, a nie, że lecisz po każdą możliwą rangę 3 godziny temu, h0t 2k. napisał: Myślę, że Kinga jest odpowiednia osobą na owe stanowisko, posiada doświadczenie, wywiązuje się z swojej "głównej rangi". + Wiek + Podanie ładne rozpisane, a nie "na kolanie" + Wciąż na forum przybywa użytkowników więc przyda się pomoc. Lekka hipokryzja, skoro pod podaniem Lenki dałeś na nie, BO NIE MA DUŻO DO ROBOTY NA FORUM A tamte dwa pozostałe podpunkty to hit kolejki 4 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
.Lasik Napisano 2 Kwietnia 2023 Wspierający Napisano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) 15 godzin temu, cukinia napisał: Myślę również, że powinnaś się skupić na randze redaktora oraz na swoim serwerze. 14 godzin temu, Nigiri napisał: Za przeproszeniem najebiesz sobie rang a później będziesz rezygnować, bo nie masz czasu. 11 godzin temu, elo elo 350 napisał: Na nie, jesteś zbyt krótko aktywna, dostałaś niedawno redaktora, masz swój serwer, ja bym się najpierw zajął tym, a nie, że lecisz po każdą możliwą rangę Bardzo słaba argumentacja. Kinga jest osobą, dla której moderator nie jest "rangą" a przyzwyczajeniem jeżeli jest na forum. Mając Redaktora i właściciela serwera nie można już pisać na moderatora? I że leci na każdą możliwą rangę? Chyba Ci się osoby pomyliły. Co do Kingi. Kinga jest osobą, która bardzo dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ta siec nie jest jakaś duża, aby moderator przeszkadzał jeżeli chodzi o inne rangi, bo mało jest tu do pracy prawdę mówiąc. Stażem, doświadczeniem i chęciami, wiem, że sobie poradzi. Znając Kingę parę lat i widząc jej pracę jako J@ jednej z największej sieci, jestem wręcz pewien, że sobie poradzi Jedynymi minusami jest staż i posty tutaj, choć posty to najmniejszy problem. Co do pisania, że ma właściciela - co ma piernik do wiatraka? Sądząc waszym tokiem myślenia to może niech z redaktora zrezygnuje? Ja jestem na Tak, bo wiem, że Kinga nie zawiedzie. Będzie wykonywała swoje obowiązki w 100% i ma głowę pełną pomysłów. Powodzenia! Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez .Lasik 1 3 1 "My, którzy widzieliśmy wojnę, nigdy jej nie zapomnimy. W ciszy nocy, zawsze będziemy słyszeć krzyki." ~ Joe Galloway. "Nie przywiązuj się. Człowiek sądzi, że dotarł do celu, a życie znów każe nam ruszać w drogę."
N3X1320 Napisano 2 Kwietnia 2023 Napisano 2 Kwietnia 2023 Jestem na Tak. + Aktywność + Chęci + Ladne podanie - nie potrzeba modów 1
Właściciel ErRoR_#1 Napisano 2 Kwietnia 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 2 Kwietnia 2023 Jestem na NIE -Nie potrzeba modów. 4
Gazik Napisano 2 Kwietnia 2023 Junior Admin Napisano 2 Kwietnia 2023 Po konsultacji z całą administracją, doszliśmy do wniosku,, że aktualna ilość osób w moderacji jest wystarczająca i nie potrzebujemy kolejnej pary rąk do pracy na ten moment. Dziękujemy za wykazanie chęci i zapraszamy przy następnej rekrutacji. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi