Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[ONLY MIRAGE #2] Podanie na admina - Milek

milek

Recommended Posts

Nick: Milek

Imię: Adam

Doświadczenie: 
- Półtora roku jako Admin 4maps innej sieci
- Rok jako Admin OM#2
- Kolejny rok Opiekun tego samego serwera OM#2
Wiem, ze teraz każdy szybko liczący człowiek zobaczy pewną rozbieżność pomiędzy moim wiekiem, a tym co napisałem w doświaczeniu.
Pragnę zaznaczyć, że wymienione wyżej daty kolidowały ze sobą, a sam dostałem się do Administracji jako wyjątek - o dziwo z mutacją.

Znajomość SM 0/10:
W praktyce 7-8/10
W teoretyce 9/10
Dla mnie to jest różnica, bo jednak umiem w zarządzanie serwerem poprzez połączenia FTP/SFTP. Także umiem biegle w C++ oraz Python, więc myślę, że sourcepawn nie byłby mi straszny (Chyba xD)
A dlatego w teoretyce, bo nigdy nie wykonywałem tego na przykładzie CS:GO.

Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się):
Spędziłem trochę czasu na tym serwerze i jest parę niedoskonałości.
System kickowania nieaktywnych graczy na serwerze nie przewiduje komendy +right/+left. Niestety Administracja też ma swoje życie prywatne (czego nikt im nie ma za złe) i występują niekiedy luki w "nadzorowaniu serwera" . Takie zdarzenia powodują zepsucie wrażeń z rozgrywki. Uważam, że mogę pomóc w utrzymaniu porządku i zapewnieniu przyjaznej atmosfery na serwerze dla wszystkich graczy. Mam doświadczenie w grze i na innych serwerach, co pozwoli mi skutecznie reagować na ewentualne problemy, a także zapewnić pomoc dla nowych graczy, którzy potrzebują wsparcia.

SteamID: STEAM_0:0:183936625

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/milek83/

Link od GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Milek/91.224.117.140:27015/
I tu się pojawia pewien problem. GT oznajmia, że zrobiłem 400 minut w ostatnich czterech dniach, jednak tylko dzisiaj siedziałem ponad trzy godziny na serwerze, a w poprzednich dniach wcale mniej nie miałem. Szczerze nie spotykam się z tym problemem GT pierwszy raz. Pytanie tylko, czy Administracja uzna moje słowa za wiarygodne ¯\_(ツ)_/¯

Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):
Oczywiście, że tak <3 (Znaczy i tak zależy o jakiej kwocie mówimy, bo kasą nie sram xD)

• Lubię To! 1

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

podanieprzyjete.png

• Super! 1

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania