milek Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Nick: Milek Imię: Adam Wiek: 17 Doświadczenie: - Półtora roku jako Admin 4maps innej sieci - Rok jako Admin OM#2 - Kolejny rok Opiekun tego samego serwera OM#2 Wiem, ze teraz każdy szybko liczący człowiek zobaczy pewną rozbieżność pomiędzy moim wiekiem, a tym co napisałem w doświaczeniu. Pragnę zaznaczyć, że wymienione wyżej daty kolidowały ze sobą, a sam dostałem się do Administracji jako wyjątek - o dziwo z mutacją. Znajomość SM 0/10: W praktyce 7-8/10 W teoretyce 9/10 Dla mnie to jest różnica, bo jednak umiem w zarządzanie serwerem poprzez połączenia FTP/SFTP. Także umiem biegle w C++ oraz Python, więc myślę, że sourcepawn nie byłby mi straszny (Chyba xD) A dlatego w teoretyce, bo nigdy nie wykonywałem tego na przykładzie CS:GO. Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się): Spędziłem trochę czasu na tym serwerze i jest parę niedoskonałości. System kickowania nieaktywnych graczy na serwerze nie przewiduje komendy +right/+left. Niestety Administracja też ma swoje życie prywatne (czego nikt im nie ma za złe) i występują niekiedy luki w "nadzorowaniu serwera" . Takie zdarzenia powodują zepsucie wrażeń z rozgrywki. Uważam, że mogę pomóc w utrzymaniu porządku i zapewnieniu przyjaznej atmosfery na serwerze dla wszystkich graczy. Mam doświadczenie w grze i na innych serwerach, co pozwoli mi skutecznie reagować na ewentualne problemy, a także zapewnić pomoc dla nowych graczy, którzy potrzebują wsparcia. SteamID: STEAM_0:0:183936625 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/milek83/ Link od GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Milek/91.224.117.140:27015/ I tu się pojawia pewien problem. GT oznajmia, że zrobiłem 400 minut w ostatnich czterech dniach, jednak tylko dzisiaj siedziałem ponad trzy godziny na serwerze, a w poprzednich dniach wcale mniej nie miałem. Szczerze nie spotykam się z tym problemem GT pierwszy raz. Pytanie tylko, czy Administracja uzna moje słowa za wiarygodne ¯\_(ツ)_/¯ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Oczywiście, że tak <3 (Znaczy i tak zależy o jakiej kwocie mówimy, bo kasą nie sram xD) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted April 2, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 2, 2023 1 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts