brvtal Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 1. Jakaś usługa się chyba nie wczytała albo się popsuła :D 2. MOTD startowe do zmiany - aktualnie jest tam wrzucona strona forum, która nie działa poprawnie, co można zobaczyć na drugim obrazku. Przydałoby się ogarnąć jakiś tekstowy/obrazkowy motd dot. serwera, a nie samą stronę sieci. 3. Komenda /rangi pokazująca spis rang CSGO i punktacji. 4. Komenda /menu z możliwością sprawdzenia co posiada vip, rang csgo, topki, może coś jeszcze.. 5. Co do komendy /rangi, może również stworzyć osobną topkę od TOP15 rang CSGO na serwerze? Wyjaśnienie, po co mogłoby to być, jest w kolejnym punkcie. 6. Konkursy! Brakuje mi na forum tematów dt. m.in. top15 - nigdzie nie widzę jakichś nagród za topkę, a byłaby to spoko opcja, jeśli chcemy, by użytkownicy rejestrowali się na forum i częściej grali na FFA. Dodatkowo mógłby powstać konkurs dt. wspomnianego wcześniej rankingu top15 rang CSGO. 7. Ściszenie muzyki przy odliczaniu do wybuchu paki. Moim zdaniem jest TROCHĘ głośna i można nie usłyszeć rozbrajania lub kroków (nie wiem, ciężko sprawdzić jak ludzi nie ma, a jakoś uwagi nie zwracałem wcześniej czy słychać XD), a nie da się tego ściszyć poprzez ustawienia mp3 :D 8. Mapy? Takie mapy mamy pod komendą /mapy i znajdują się na serwerze: awp_circular, awp_india, awp_vertigo_final, cs_1337_ASSAULT, cs_assault, cs_estate, cs_italy, cs_militia, cs_office, cs_wiocha, de_aztec, de_cbble, de_chateau, de_cpl_mill, de_dust, de_dust2, de_dust2_2x2 , de_dust2_long, de_dust4, de_dust2002, de_eldorado, de_inferno, de_lidl, de_rage, de_nuke, de_nuke_2x2, de_kabul_32, de_rats_1337, de_train, de_tuscan, de_westwood, de_vertigo, fy_pool_day, fy_snow, de_hell, de_tuscan, de_train, de_cbble, de_office W tym zestawie mamy mapy, które się powtarzają na liście: de_train, de_tuscan, de_cbble, Nie wiem, czy mapy z > TEJ LISTY < będą dopiero ogarniane i z niej zaproponować zmiany, czy z tej listy powyżej, która jest na serwerze? Co do tego punktu, to jak na razie jest to po prostu pytanie nt. map, dalej się wypowiem (edytując temat), jak już dostanę jakąś odpowiedź :D Oczywiście to tylko propozycje, można przyjąć lub odrzucić :p Pozdrawiam, @ imdxro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted March 31, 2023 Admin Administrator Share Posted March 31, 2023 1. Sprawdzę 2. Pewnie bez problemu. Tylko ktoś musi wykonać grafikę, a ja zmienię motd 3. Tutaj w obecnej sytuacji nie mogę nic zrobić - nie ma pliku .sma żeby edytować plugin i dodać komendę /rangi - jedyną sytuacją jest zmiana pluginu. 4. /menu serwerowe mogę zrobić 5. Do przemyślenia 6. To juz niech właściciele myślą 7. Jest dobrze 8. @ PrO I DiAbLiCa wstawi na serwerze nie pojawi się taka komenda - spis map będzie na forum 1 ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted March 31, 2023 Admin Administrator Share Posted March 31, 2023 ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts