donwasyl Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Twój nick podczas gry: fiskarn Data zdarzenia, Godzina: 28.03.2023 Serwer: only dd2 SteamID/Ip:STEAM_0:0:20392187 Uzasadnienie: Przed chwilą zostałem odbanowany po wrzuceniu SSów wchodze na serwer i dostaje bana za aktywnego Dydus nawet nie sprwadzil a banuje. A druga czesc bana "txt" - to nie wiem jakie to tekstury a raczej surfowanie po skałce na dd2 gdzie mozna to legalnie zrobić i nie daje to żadnej przewagi ponieważ postać jest w powietrzu i nie da sie strzelać precyzyjnie. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GameFuture.pl [AMXBans] Powod: 'Aktywny ban/txt' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:20392187' [AMXBans] Twoje IP: '46.205.213.14' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted March 28, 2023 Zasłużony Share Posted March 28, 2023 Dostajesz ub. @ DYDUS następnym razem upewnij się, czy ktoś nie dostał ub "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted March 28, 2023 Zasłużony Share Posted March 28, 2023 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts