bolo Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Nick: ☂bolo3 Imię:Alek Wiek:20 Doświadczenie: w administracji srednie aczkolwiek szybko sie ucze Znajomość SM 0/10:7 Dlaczego chcesz zostać adminem? (rozpisz się):ponieważ zacząłem grać na waszym serwisie i mi sie spodobało, ale gdy widze jak cheater wchodzi na serwer to praktycznie wogóle nie ma administracji, a z racji takiej ze jestem bardzo aktywny bede dbal aby takie sytuacje sie nie zdarzały, a także przestrzegał osoby aby nie łamały w jakikolwiek sposób regulaminu SteamID:STEAM_0:0:440245970 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198840757668/ Link od GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/☂bolo3/91.224.117.140:27015/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeCS Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Jestem na nie bardziej ze względu na to ze mówisz ze praktycznie nie ma administracji a jednak praktycznie ja jestem i to całe dnie chyba ze w szkole jestem albo cos innego mam do roboty + chcesz łapać cziterów ? a szefcio jakos jak miał czity to ty mowiłes ze nic nie ma albo tylko pisales "xD" i ciagle z nim grałeś wiec jakim cudem go nie wykryłeś ze na odpale gra , a jak widziałeś to czemu go nie zgłaszałeś ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted March 28, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 28, 2023 @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #2] „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
dddddddd Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 (edited) +wiek +sm(chociaz jak nigdy nie byl adminem to nico watpie) +gt +aktywnosc tak z serduszka dal bym chlopakowi szanse<3 Edited March 28, 2023 by dddddddd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted April 2, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 2, 2023 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts