Dxizx Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Chcailbym sie odwolac poniewaz administracja widze ze nie potrrafi sie przyjrzec tej sprawie poniewaz ja dostaje bana gdzie jestem wyzywanay przez 3 chlopow a administracja daje mi bana a dokladniej wyzywal caly czas mnie mr.gino i erion cos tam i powinni oni dostac LOLSON , March 23, 2023 (edited) Dostosuj się do wzoru. Edited March 23, 2023 by LOLSON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted March 23, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 23, 2023 Ty zacząłeś łamać regulamin pisząc ez na czacie i prowokując całą resztę. Gracz Erion również został ukarany banem za to, że uległ Twoim prowokacją. Przed wejściem na serwer przeczytaj regulamin oraz co można robić, a co nie. Ban już minął. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted March 23, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 23, 2023 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts