Jump to content
★ WSPARCIE ONLY DD2 ★ ×

Po długiej walce odszedł od nas Technoblade.

HONK

Recommended Posts

Alex znany jako Technoblade założył kanał na serwisie youtube 29 pażdzierkina 2013 roku , był on oparty na grzę minecraft w którą był bardzo dobry. Zgromadził wokół siebie bardzo dużą popularność zyskując 14.5m subskrypcji. Po długiej nieaktywności około 10 miesięcy temu udostępnił film pt. "Gdzie się podziewałem?" w którym przekazał widzą tragiczne wieści, a mianowicie zdiagnozowano u niego nowotwór barku. W filmie tym żartował sobie z tej choroby; cytuję "Jakbym miał umrzeć to niech zamputują mi te ręce, nauczę się grać nogami ponieważ nie mogę przegrać" zachęcał też do kupowania swoich produktów (merchendise). Cztery miesiące pózniej otrzymaliśmy od niego wiadomość  przekazującą że chodzi na terapię i wszystko u niego dobrze. Wrócił też do regularnego publikowania róznych treści / transmitowania na żywo. Niestety 1 lipca otrzymaliśmy wiadomość w postaci filmu jego treść składała się z listu pożegnalnego czytanego przez jego ojca. Zaczął się słowami "jeżeli to oglądasz, to znaczy że nie żyje"; poinformował on także że wszystkie jego fundusze zostaną przeznaczone na studia dla jego rodzeństwa. "Kiedy umierasz na raka, rak umiera z tobą". To znaczy że jego walka zakończyła się remisem, a nie porażką.

[*] 

obraz_2022-07-16_213727672.png

• Smutny 2

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

[*] 

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania