nvy_05 Posted March 15, 2023 Junior Admin Share Posted March 15, 2023 Jaka była twoja najgłupsza uwaga, którą dostałeś/aś w szkole? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Uczeń użył słowa kurwa po otrzymaniu 1 z kartkówki” xDDDD a tak to innej nie dostałem bo w podstawówce miałem minusowe punkty zamiast uwag 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 nigdy nie dostałam uwagi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuko Posted March 15, 2023 Wspierający Share Posted March 15, 2023 Uczeń powiedział koledze 'na zdrowie' po jego kichnięciu Gruba akcja z tym była xd nauczycielka twierdziła, że powiedzenie 'na zdrowie' po kichnięciu przeszkadza jej w prowadzeniu lekcji, połowa klasy miała z tego powodu uwagi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted March 15, 2023 Admin Administrator Share Posted March 15, 2023 ,,Uczeń na lekcji języka niemieckiego krzyczy na całą sale kurwen” 3 ღღღ ღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted March 15, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 15, 2023 Kolega obok coś podpowiadał przy odpowiedzi innemu koledze i babka usłyszała to i powiedziała że mam minusa a ja się pytam za co a ona że za podpowiadanie a ja mówię że to nie ja, powtarzam sobie słówka cała klasa kręci bekę z baby(mówili jej że to nie ja), później była moja kolej i mówi że mam ocenę zmniejszoną o jeden przy odpowiadaniu powiedziałem albo usuwasz mi tego minusa albo wstawiaj jedynkę no i dostałem pizde xd 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caroline Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1.Upomnienie za hałaśliwe zachowanie się na lekcji. Podczas gdy wychowawca objaśnia ważne sprawy klasowe uczennica nie słucha, wybucha śmiechem i przeszkadza innym. Nie reaguje na kilkukrotne upomnienia o spokój. 2. Upomnienie za ucieczkę z zajęć matematyki 3. Upomnienie za lekceważący stosunek do obowiązków szkolnych w I okresie 2022/2023. a w gimazjum to typowa ze uczennica idac do lazienki przyszla z kebsem xd 2 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐦 Carolinæ#9602 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted March 15, 2023 Zasłużony Share Posted March 15, 2023 Nie wiem co jest złe w śpiewaniu Hymnu 3 Rzeszy na niemieckim... A Ty @nvy_05? 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shvdxw Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Uczniowie pomimo notorycznych upomnień przychodzą spóźnieni na lekcje z tostami 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted March 15, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 15, 2023 Uczeń rzuca plecakiem w drugiego ucznia „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForPerfecT Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Uczeń w czasie wyjścia do toalety poszedł do kiosku na przeciwko po długopis którego nie miał na lekcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvy_05 Posted March 15, 2023 Junior Admin Author Share Posted March 15, 2023 @elo elo 350 za jakieś ucieczki z lekcji, ale najbardziej bawi mnie ta uwaga: "Nauczyciel tydzień przed kartkówka z chemii podał konkretne zadania jakie będą na kartkówce i dokładnie takie same były mimo tego uczniowie nie chcieli się nauczyć szczyt lenistwa." XD cusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts