Jump to content
★ WSPARCIE ONLY DD2 ★ ×

#5 Wywiad z lukash

GameFuture.pl

Recommended Posts

• BOT GameFuture.pl

spacer.png

Dzisiejszy wywiad przeprowadzę z @lukash. Mam nadzieję, że w ten pochmurny dzień będzie się Wam przyjemnie czytało.
Zapraszam do zapisów na kolejne wywiady  Zapisz się!

spacer.png

[P] Dzień dobry, sądząc po Nicku mogę przywitać Pana Łukasza prawda? Co byś mógł nam na wstępie o sobie powiedzieć?

[O] Hej, nick dobrze podpowiada. Mam 17 lat, mieszkam w Świętochłowicach, specjalizuję się w informatyce i jestem technikiem tutaj.

[P] Informatyka to szeroki temat, coś dokładniej Cię interesuje?

[O] Przede wszystkim interesują mnie sieci i programowanie. W ostatnim czasie to najbardziej intensywnie programuję i tworzę nowy projekt, który pojawi się na GameFuture i nie tylko.

[P] Zaciekawiłeś mnie tym projektem. Uchylisz rąbka tajemnicy na ten temat?  Czy wolisz potrzymać to jeszcze w sekrecie?

[O] Na pewno będzie to coś związanego z discordem, serwerami gier. Ogólnie to może być spore wsparcie w integracji Discord - serwery - forum na wielu sieciach serwerów, a co za tym idzie, to będzie wsparcie dla rozwoju tychże sieci.

[P] Brzmi to bardzo ciekawie, i na bardzo zajmujące zadanie. Zapewne zajmuje to bardzo dużo czasu, jednakże powiedz nam co robisz w tym wolnym czasie który Ci pozostaje?

[O] W sumie cały wolny czas to poświęcam na programowanie, ale czasami w coś zagram. Ostatnio sobie zrobiłem wolne i przeszedłem Sons of the Forest, które niedawno wyszło.

[P] Rozumiem, że nie ma w Twoim życiu drugiej połówki? Czy póki co wolisz żyć spokojniej bez kobiety co by stała nad głową?

[O] Tak, jak na razie u mnie w życiu nie ma drugiej połówki. To nie jest kwestia tego czy chcę żyć spokojnie, ja to traktuję tak, że jak się przytrafi dobra osoba to u mnie nie będzie sprawiać problemu, ale nie w takim sensie, że nie będzie się "przypieprzać" do czegoś, tylko, że potrafi też zauważyć błędy i je przekazać w normalny sposób, bo ja jestem dosyć zdyscyplinowaną osobą i potrafię się uczyć na sytuacjach z życia.

[P] Gdybyś był troszkę starszy... Powiem Ci, że taką odpowiedź bardzo duży procent kobiet, doceni. Czy coś spowodowało, że jesteś zdyscyplinowany? Może jakiś sport?

[O] Moja sytuacja życiowa, o której nie chcę za bardzo mówić. Jakoś musiałem sobie radzić w życiu to tak to wyszło.

[P] W takim razie przejdźmy do przyjemniejszych spraw. Myślę, że jedną z tych spraw, jest posiadanie marzeń. Jakie jest Twoje marzenie? Zakładając, że masz je jak każdy, od razu zapytam czy już do niego dążysz?

[O] Aktualnie to trudno powiedzieć, mogę marzyć o wielu nieosiągalnych dla mnie rzeczach jak bogactwo, nieskończone zdrowie. Z tych bardziej realnych rzeczy mam nadzieję, że mi w przyszłości wyjdzie stworzenie prężnie działającej firmy.

[P] Firma zapewne w branży informatycznej? Przejdę do paru pytań dotyczących naszej sieci, jak się znalazłeś na GameFuture? Skąd takowy wybór?

[O] Lolson do mnie napisał z prośbą o pomoc, bo sobie wynajął niekompetentnego technika do stworzenia sieci. Zaangażowałem w to desze, którego serdecznie pozdrawiam i naprawiliśmy wspólnie wiele rzeczy na sieci, w wielu rzeczach pomogliśmy, i podpowiedzieliśmy Lolsonowi. Od tego czasu był stały kontakt z Lolsonem i byliśmy wsparciem dla jego sieci. Po sprzedaniu naszej sieci pomyślałem, że dobrym pomysłem byłoby przejście z jednym serwerem do GameFuture, i z perspektywy sieci był to dobry pomysł.

[P] Cieszymy się, że zdecydowaliście się tutaj pozostać. Obecnie nie posiadasz serwera, i wiem iż robisz nowy projekt. Po jego zakończeniu, będziesz myślał o postawieniu serwera?

[O] Na pewno to zrobię po wejściu source 2, bo aktualnie nie opłaca mi się tego robić. Jak na razie to wolę innym ludziom robić serwery niż sobie.

[P] Rozumiem, zawsze to też przyjemność z tworzenia. Planujesz rowijać się na forum pod kątem awansów forumowych? Czy obecna ranga Ci wystarcza?

[O] Ta ranga jak najbardziej mi wystarcza. Już wcześniej działałem tutaj incognito, bez rangi. Gdybym dostał propozycję zostania właścicielem, administratorem, itp. to nie zgodziłbym się.

[P] Może kiedyś zmienisz zdanie. Zbliżając się ku końcowi, zagramy w szybkie 3 pytania?

[O] Tak, chętnie.

[P] Czego najbardziej się boisz?

[O] Śmierci

[P] Gdybyś miał możliwość wybrania super mocy co by to było?

[O] Niewidzialność

[P] Ulubiony kolor?

[O] Żółty

[P] Radosny kolor, jednakże o różnym znaczeniu. Zdradzisz nam jeszcze jakiś skręcić?

[O] Wiele lat temu, w szkole podstawowej na jednej wycieczce bawiłem się świeczkami i spowodowałem alarm przeciwpożarowy, ewakuację wszystkich i przyjazd straży pożarnej, nikt poza mną i kolegami nie wiedział co się stało wtedy xD.

[P] Hahaha, takiej historii to się nie spodziewałam xD jak to się mówi, "dobry agent" z Ciebie. Dobrze, będziemy tym zabawnym akcentem kończyć. Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić lub nie pozdrowić?

[O] Pozdrawiam desze, którego już wcześniej wspomniałem.

[P] Przyłączam się do pozdrowień @besza czyli Desza. Dziękuję za poświęcony czas i udzielenie wywiadu. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powtórzymy to. Pozdrawiam serdecznie!

• Lubię To! 4
  • Dziękuje! 1

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Super wyszło @lukash daje nam ogromne wsparcie i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu.

• Lubię To! 2

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

• Administrator
Admin

Bardzo ładnie 

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• LOLSON changed the title to *5 Wywiad z lukash
  • nvy_05 changed the title to #5 Wywiad z lukash
  • GameFuture.pl locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania