nvy_05 Napisano 14 Lipca 2022 Napisano 14 Lipca 2022 Nick: bellezza Wiek: 17 Doświadczenie: nie posiadam, aczkolwiek szybko się uczę Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: nie Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: spokojnie 4/5h Dlaczego ty?(rozpisz się!): co prawda nie mam doświadczenia w tej dziedzinie, aczkolwiek szybko przyswajam wiedzę. Chciałabym spróbować czegoś nowego, przy tym rozwijać siebie jak i sieć. Każde ręce do roboty się przydadzą. Chciałabym również tworzyć ze wszystkimi dobrą ekipę i przyczynić się do stworzenia idealnej sieci dla każdej osoby, bez względu na wszystko. Jestem osobą bezkonfliktową, nie ma ze mną większych problemów, a każdą sytuację staram się wyjaśniać sprawiedliwie dla każdej ze stron. Liczę na dobry początek w nowej społeczności 🙂 2
elo elo 350 Napisano 14 Lipca 2022 Napisano 14 Lipca 2022 Na tak Wiek Aktywność Rozpiska o sobie Doświadczenie to nie problem 😄 pytaj jak coś ^^ Jestem jedynym modem, więc pomoc się przyda xD 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Właściciel ErRoR_#1 Napisano 14 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 14 Lipca 2022 Jestem na tak nie ma kija w d*** gorzej, niż z gazikem nie będzie pozdro 600 warianty. 2
Gazik Napisano 14 Lipca 2022 Junior Admin Napisano 14 Lipca 2022 Witam na Dwu tygodniowym okresie próbnym. W wolnej chwili zapraszam na naszego teamspeaka tam wszystko wyjaśnię co i jak
Rekomendowane odpowiedzi