nvy_05 Posted March 8, 2023 Junior Admin Share Posted March 8, 2023 Jaka jest 1 rzecz, której nie zrobiłeś/aś w przeszłości i tego żałujesz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted March 8, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 8, 2023 Dużo by wymieniać ale chyba kontaktu z innymi osobami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted March 8, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 8, 2023 Nie wiem „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 nie uczylam się wystarczająco duzo xd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted March 8, 2023 Zasłużony Share Posted March 8, 2023 48 minut temu, ErRoR_#1 napisał: Dużo by wymieniać ale chyba kontaktu z innymi osobami. Same A Ty @nvy_05? 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verti Posted March 8, 2023 Wspierający Share Posted March 8, 2023 Nie wiem :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkicpeross Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Parę takich rzeczy jest ale najbardziej to chyba że nie poznałem się z taką jedną dziewczyną XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuko Posted March 8, 2023 Wspierający Share Posted March 8, 2023 Nie wyjebałem takiemu jednemu jak trzeba było, ale żal z czasem przemija jak widzisz jak żyćko tego kogoś zmiata z planszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byczeq420 Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Myślę że nie ma co żałować rzeczy których nie zrobiliśmy, bo nie mamy już na to wpływu. Lepiej się skupić na tym co jest teraz żeby nie żałować przyszłości. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontonik Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 54 minuty temu, Byczeq420 napisał: Myślę że nie ma co żałować rzeczy których nie zrobiliśmy, bo nie mamy już na to wpływu. Lepiej się skupić na tym co jest teraz żeby nie żałować przyszłości. Dobrze powiedziane, zgodzę się z tym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvy_05 Posted March 8, 2023 Junior Admin Author Share Posted March 8, 2023 @elo elo 350 dość sporo tego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacPud Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 sczerze? nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts