BOT GameFuture.pl GameFuture.pl Posted February 26, 2023 BOT GameFuture.pl Share Posted February 26, 2023 Witajcie w wywiadzie z @Kubaa. Zapraszam do zapisów na kolejne wywiady Zapisz się! Miłego czytania. [P] Witaj, Jestem redaktorką w GameFuture. Dziękuję za chęć wzięcia udziału w wywiadzie. Powiedz nam na początku parę słów o sobie, niektórzy może już Cię znają, inni chcieliby poznać. Więc co nam powiesz na wstępie? [O] Cześć, jak wiadomo mam na imię Kuba, w tym roku kończę 22 lat. Mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim. Interesuję się sportami walki, i grafiką. [P] Powiedz nam, uczysz się jeszcze czy może już pracujesz? [O] Szkołę skończyłem już dawno, w chwili obecnej pracuje. [P] Twoja praca wiąże się z kierunkiem szkoły czy wybrałeś całkowicie co innego? Będąc przy tym temacie, zdradź nam jaki masz plan na życie? [O] Mój zawód jest totalnym przeciwieństwem mojej pracy. Moim głównym planem na życie, jest stworzenie kochającej się rodziny. Innych planów na chwile obecną nie mam, nie myśle o tym co będzie jutro. [P] Mając taki plan na życie, wiążesz go z obecną partnerką czy jeszcze nie masz tej pewności? Bo wiem iż masz Kobietę, więc może też przy okazji zdradzisz nam też jak się poznaliście? Było to coś romantycznego? [O] Tak, wiąże go ze swoją obecną dziewczyną. Poznaliśmy się w pracy. [P] Życzę szczęścia w miłości i trzymam kciuki by się udało, zbudować szczęśliwą rodzinę bez żadnych przeszkód. Na forum zdradziłeś, że planujesz tatuaż, jest to coś konkretnego? Ma to z czymś związek? [O] Dziękuje. Tak, tatuaż cały czas jest aktualny, wydaje mi się, że to nie jest nic konkretnego. Związane jest to jedynie z moim znakiem zodiaku czyli z lwem. [P] Wiesz już w którym miejscu sobie go zrobisz? Wybrałeś już wzór? Mógłbyś się pochwalić nim [O] Chciałbym aby też tatuaż znalazł się na całym lewym przedramieniu. Wzór już mam wybrany od kilku miesięcy. Nie mogę się niestety pochwalić, ponieważ wzór został na komputerze, a w chwili obecnej dostępu do komputera nie posiadam [P] Szkoda, pozostaje mi tylko liczyć na to, że pochwalisz się jak będziesz mógł. Osobiście, chyba bym się jednak nigdy nie zdecydowała na decyzję o tatuażu. Przestanę maglować Cię o sprawy prywatne, więc przejdźmy do spraw związanych z siecią. Jesteś właścicielem serwera 1.6 Only DD2, jak długo grasz już w cs? Skąd też decyzja, że akurat taki mod serwera? [O] W CS'a gram już kilka dobrych lat, tak właściwie od dziecka. Decyzja odnośnie serwera zapadła spontanicznie, a zaczęła się od tego, że @JOK3R prowadził serwer, z dwoma chłopakami, napisał do mnie, że powrócił do prowadzenia serwera, zaproponowałem, że pomogę im na serwerze pod względem technicznym i tak zaczęliśmy ponownie współpracę. Nie ma co ukrywać, wybraliśmy MOTD serwera, który jest najłatwiej rozkręcić, więc padło na DD2. [P] Mogę wywnioskować, że znasz się z @JOK3R z poprzedniej sieci? Jak się znaleźliście na GameFuture? [O] Nie, nie. Z @JOKER znam się już parę dobrych lat. Adrian prowadził kiedyś serwer JailBreaka, na który wbiłem i spędziłem na nim kilkaset godzin. Pomimo totalnego braku doświadczenia, Adrian dał mi szansę i zostałem adminem na jego serwerze. Od tamtego czasu zaczęła się nasza przygoda. Raz bywało lepiej, raz gorzej, mieliśmy też trochę kłótni z mojej winy, ale cóż miałem wtedy 15 lat, i brak oleju w głowie. Ostatecznie wszystko wyszło dobrze. Znaleźliśmy się na GF totalnie przez przypadek. Na poprzedniej sieci prowadziliśmy serwer 3MAPS, który nie przynosił żadnych efektów, mieliśmy odpuścić sobie już prowadzenie jakiegokolwiek serwera. Wtedy pojawił się Aleks z cssetti, podsunął parę propozycji, oraz podesłał nam forum [P] I tak powstało DD2. Dobrze zrobiliście, że się zdecydowaliście jeszcze raz spróbować. Serwer się rozwija. Macie plan na jeszcze jakiś serwer? Czy zostaniecie tylko przy tym jednym? [O] Oczywiście mamy jeszcze plan na serwer. Lecz w chwili obecnej chcemy rozwijać bardziej obecny serwer. [P] Jest to zrozumiałe, by najpierw rozwinąć obecny w 100%. Zdradzisz nam jaki będzie kolejny serwerek? [O] Na chwile obecną nie chcę nic o tym mówić. Wszystko okaże się z czasem [P] Rozumiem, aby wszystko poszło w dobrą stronę. Złożyłeś podanie na Moderatora forum. Jeśli zostaniesz przyjęty, będziesz chciał się wybijać wyżej? Czy wolisz wtedy zostać na tej randze? [O] Wiesz co nie myślałem nad tą kwestią. Jeżeli zostałbym przyjęty skupie się na wypełnianiu obowiązków moderatora. Co będzie dalej zobaczymy. [P] Mogę zdradzić, że trzymam kciuki byś został przyjęty. Co byś zmienił na naszej sieci? Bądź co byś wprowadził tutaj nowego? Czy może nie masz pomysłów? [O] Wydaje mi się, że na chwile obecną na sieci jest wszystko zrobione dobrze. Podoba mi się styl na forum, organizacja pracy administracji. Na chwile obecną nie wiem co bym zmienił, lub co bym wprowadził nowego. Jestem człowiekiem który wpada na pomysł z dnia na dzień. Jak już wpadnę na jakiś pomysł, to go przedstawiam i czekam na opinie innych. [P] To bardzo dobrze, że podoba Ci się tutaj. Będziemy zbliżać się ku końcowi wywiadu. Zdradzisz nam na koniec jakiś swój mały sekrecik? [O] Boje się klaunów [P] Takiej odpowiedzi myślę, że nikt się nie spodziewał xD Masz kogoś na forum kogo lubisz bardziej a kogo nie? Może chcesz kogoś pozdrowić? [O] Nie, nie mam osoby której nie lubie, ani osoby którą lubię najbardziej. Pozdrawiam całe forum [P] Miło to słyszeć :) Będziemy już kończyć nasz wywiad, myślę iż wiemy o Tobie trochę więcej niż dotychczas. Dziękuję za poświęcony czas i chęć udzielenia odpowiedzi. Pozdrawiam i do usłyszenia. [O] Dzięki ;D 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imagine Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Fajny wywiad z ciekawą osobą i bardzo fajnie się go czytało. Pozdrawiam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted February 26, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted February 26, 2023 Wreszcie wywiadzik spoko robota Kuba to jest gość 1 1 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOK3R Posted February 26, 2023 Moderator Share Posted February 26, 2023 Bardzo fajnie przeprowadzony wywiadzik 😁 Kubuś jak zwykle pełna profeska 👌 2 ”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.” ☆ Joker ☆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verti Posted February 27, 2023 Wspierający Share Posted February 27, 2023 Spoko wywiad i bardzo ciekawy 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Przyjemnie się czyta :💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts