cukinia Napisano 25 Lutego 2023 Napisano 25 Lutego 2023 Nick: cukinia Wiek: W marcu 22 Doświadczenie: Nie posiadam Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Nie Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Staram się być aktywna cały czas Dlaczego ty?(rozpisz się!): Nie mam doświadczenia, ale szybko i sprawnie się uczę. Sieć się coraz bardziej rozwija i chcę pomóc w utrzymaniu porządku. Jestem dosyć aktywną osobą, więc jestem na bieżąco ze sprawami forum. Myślę, że mam dobrą opinię wśród użytkowników. Znam i przestrzegam regulaminu, więc będę tego wymagała od innych. Pozdrawiam:) 1
elo elo 350 Napisano 25 Lutego 2023 Napisano 25 Lutego 2023 Na tak Wiek Aktywność Kultura Pozdrawiam JPD 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Imagine Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 Wiek + Aktywność + Doświadczenie - Kultura + Jestem na Tak na okres próbny 2
Gazik Napisano 27 Lutego 2023 Junior Admin Napisano 27 Lutego 2023 Z racji braku doświadczenia, 2 tygodnie okresu próbnego :D. W woinej chwili zapraszam na naszego sieciowego teamspeaka, aby obgadać wszystkie sprawy 1
Rekomendowane odpowiedzi