Jump to content
★ WSPARCIE ONLY DD2 ★ ×

[ODRZUCONE]ODWOŁANIE OD BANA

Raven

Recommended Posts

Twój nick podczas gry:Na`Vi Igorek
Data zdarzenia, Godzina:02-14-23 20:10
Serwer:★ [Mirage] ★ 
SteamID/Ip:STEAM_1:1:540106750
Uzasadnienie: to są jaja 2 raz za nic brawo

• Haha 3

13 godzin temu, Raven napisał:

Twój nick podczas gry:Na`Vi Igorek
Data zdarzenia, Godzina:02-14-23 20:10
Serwer:★ [Mirage] ★ 
SteamID/Ip:STEAM_1:1:540106750
Uzasadnienie: to są jaja 2 raz za nic brawo

A więc tak dosatałeś bana, ponieważ posądzam cie używanie wspomagaczy które pomagają ci w rozgrywce.  Na początek drogi użytkowniku, musisz sobie pobrać demko z meczu na którym dostałeś bana i zobaczyć moje spostrzeżenia.

RUNDA 3:1 DLA TERRORYSTÓW - MINUTA 0:24    Na prawdę tak się spodziewałeś tego Antyterrorysty na ławce, że musiałeś iść z celownikiem przez 5 sekund zanim wychyliłeś z AP'sów?  (pomijając to ze byłeś w niego wcelowany lekko wczesniej przez ścianę) - I powiedz mi który normalny gracz zachowuje się jak ty, na prawdę idąc z tym celkownikiem od AWP nie bałeś się ze ktos przyjdzie od strony shorta albo kuchni i cie zabije? Widać tutaj że wiedziałeś gdzie jest przeciwnik, oraz nie bałeś się zagrożenia ze strony shorta ani kuchni, no co mam powiedzieć zobacz sobie demko zrozumiesz o co mi chodzi. 

2:4 DLA TERRORYSTÓW - MINUTA 1:24   - To pokazuje tylko i wyłącznie jakim jesteś odpałem koleżko. Nawet nie musiałem dużo szukać w tym demku żeby cie złapać, na gorącym.

Lecisz na mida od strony TT, lecisz cały czas ze swoim ziomkiem z drużyny i musiałeś się chyba gdzieś zapatrzyć w pokój. Chcesz juz wchodzić na mida, lecz nagle w swoim Wallhacku widzisz Antyterrorystę i co robisz? cofasz się i nakierowywujesz do niego przez ściane, gdzie jest to nie możliwe że go usłyszałeś i go nie widziałeś. Dlaczego się cofnąłeś i patrzyłeś się na niego przez ścianę, myślałeś że cie zrashuje do końca czy jak to wyglądało?.

I tak na przyszłość, nie pisz że "nic nie masz" jak masz - bo marnujesz tylko czas ludzi i swój też, pozatym Raven (Igor) nie wiem czy wiesz ale od dłuższego czasu, miałeś dużo reportów i ludzie na ciebie narzekali. I uwierz mi że bana mogłeś mieć o wiele wcześniej za twoje "dziwne akcje".

Pozdrawiam OsSse, życzę miłego wieczorku/dnia.

Edited by OsSse
  • Lubię To! 1
  • Dziękuje! 1
  • Haha 1

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

4:30- B+ Jak dla mnie to było obvius 

6:42 - B+ wcześniej nie sprawdził shorta o dziwo jak chłop biegł to wychylił na niego

7:20 b++ celownik leciał tam, gdzie był osse taki timingów nawet prosi nie mają. Jak czekał z tym granatem. 

7:55 b+ takie ciekawe xD 

11:30 - b+ wcelowany tam gdzie chłop 

12:50 -  b+ nawet nie wcelował się tam, gdzie wcześniej wyszedł wcelowany. 

14:40 - b+ Znowu chłop jest to leci tam myszką 

Więcej mi się nie chce rozpisywać, bo szkoda czasu moim zdaniem ma wh.

Słyszałem, że tam niby globala miał, ale celownikiem szuka mrówek :)

@B3S7I4Jakbyś się mógł, wypowiedzieć co o tym sądzisz.

@Imagine ty też byś zerknął w wolnej chwili.

Grałem na serwerze w tym czasie i to, co robiłeś, to był, hit lecisz celownikiem po ziemi na chłopa, który przechodził na samochód (na shifcie) i to nie pierwsza taka sytuacja.

Fajnie, że poczułeś się po tym ub, ale nie sądziłem, że, będziesz, cheatował jak ja będę na serwerze no ale cóż bywa i tak.

Z mojej strony do bana.

Rozpisze, jak będę w domku.

• Lubię To! 1

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania