Raven Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Twój nick podczas gry:Na`Vi Igorek Data zdarzenia, Godzina:02-14-23 20:10 Serwer:★ [Mirage] ★ SteamID/Ip:STEAM_1:1:540106750 Uzasadnienie: to są jaja 2 raz za nic brawo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OsSse Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 (edited) 13 godzin temu, Raven napisał: Twój nick podczas gry:Na`Vi Igorek Data zdarzenia, Godzina:02-14-23 20:10 Serwer:★ [Mirage] ★ SteamID/Ip:STEAM_1:1:540106750 Uzasadnienie: to są jaja 2 raz za nic brawo A więc tak dosatałeś bana, ponieważ posądzam cie używanie wspomagaczy które pomagają ci w rozgrywce. Na początek drogi użytkowniku, musisz sobie pobrać demko z meczu na którym dostałeś bana i zobaczyć moje spostrzeżenia. RUNDA 3:1 DLA TERRORYSTÓW - MINUTA 0:24 Na prawdę tak się spodziewałeś tego Antyterrorysty na ławce, że musiałeś iść z celownikiem przez 5 sekund zanim wychyliłeś z AP'sów? (pomijając to ze byłeś w niego wcelowany lekko wczesniej przez ścianę) - I powiedz mi który normalny gracz zachowuje się jak ty, na prawdę idąc z tym celkownikiem od AWP nie bałeś się ze ktos przyjdzie od strony shorta albo kuchni i cie zabije? Widać tutaj że wiedziałeś gdzie jest przeciwnik, oraz nie bałeś się zagrożenia ze strony shorta ani kuchni, no co mam powiedzieć zobacz sobie demko zrozumiesz o co mi chodzi. 2:4 DLA TERRORYSTÓW - MINUTA 1:24 - To pokazuje tylko i wyłącznie jakim jesteś odpałem koleżko. Nawet nie musiałem dużo szukać w tym demku żeby cie złapać, na gorącym. Lecisz na mida od strony TT, lecisz cały czas ze swoim ziomkiem z drużyny i musiałeś się chyba gdzieś zapatrzyć w pokój. Chcesz juz wchodzić na mida, lecz nagle w swoim Wallhacku widzisz Antyterrorystę i co robisz? cofasz się i nakierowywujesz do niego przez ściane, gdzie jest to nie możliwe że go usłyszałeś i go nie widziałeś. Dlaczego się cofnąłeś i patrzyłeś się na niego przez ścianę, myślałeś że cie zrashuje do końca czy jak to wyglądało?. I tak na przyszłość, nie pisz że "nic nie masz" jak masz - bo marnujesz tylko czas ludzi i swój też, pozatym Raven (Igor) nie wiem czy wiesz ale od dłuższego czasu, miałeś dużo reportów i ludzie na ciebie narzekali. I uwierz mi że bana mogłeś mieć o wiele wcześniej za twoje "dziwne akcje". Pozdrawiam OsSse, życzę miłego wieczorku/dnia. Edited February 15, 2023 by OsSse 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aryia Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Oglądałem poprzednie demko i według mnie biegasz na wspomagaczach. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted February 15, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted February 15, 2023 4:30- B+ Jak dla mnie to było obvius 6:42 - B+ wcześniej nie sprawdził shorta o dziwo jak chłop biegł to wychylił na niego 7:20 b++ celownik leciał tam, gdzie był osse taki timingów nawet prosi nie mają. Jak czekał z tym granatem. 7:55 b+ takie ciekawe xD 11:30 - b+ wcelowany tam gdzie chłop 12:50 - b+ nawet nie wcelował się tam, gdzie wcześniej wyszedł wcelowany. 14:40 - b+ Znowu chłop jest to leci tam myszką Więcej mi się nie chce rozpisywać, bo szkoda czasu moim zdaniem ma wh. Słyszałem, że tam niby globala miał, ale celownikiem szuka mrówek :) @B3S7I4Jakbyś się mógł, wypowiedzieć co o tym sądzisz. @Imagine ty też byś zerknął w wolnej chwili. Grałem na serwerze w tym czasie i to, co robiłeś, to był, hit lecisz celownikiem po ziemi na chłopa, który przechodził na samochód (na shifcie) i to nie pierwsza taka sytuacja. Fajnie, że poczułeś się po tym ub, ale nie sądziłem, że, będziesz, cheatował jak ja będę na serwerze no ale cóż bywa i tak. Z mojej strony do bana. Rozpisze, jak będę w domku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3S7I4 Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Obejrzałem to demko nie ma co mówić @ErRoR_#1 ma racje ewidentne używanie wspomagaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3S7I4 Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Moim zdaniem temat uważam za zamknięty. Odrzucone elo elo 350, February 15, 2023 Pamiętaj o edycji wiadomości, takie podchodzą pod spam, upominam słownie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3S7I4 Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts