Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Moderator
Napisano

image.png

Zapraszamy wszystkich użytkowników do pierwszego plebiscytu pt. "Użytkownik Miesiąca"!
Zasady są proste! W temacie nominujecie jedną osobę z forum, która Waszym zdaniem najbardziej zasłużyła na to wyróżnienie w sierpniu, i piszecie krótko dlaczego (plebiscyt zawsze będzie z miesięcznym opóźnieniem).

Przykład: @ andziapandzia ponieważ w sierpniu wyróżniała się jako @ Redaktororaz w roli @ Global Moderatorbyła najbardziej aktywna na forum oraz na chatboxie.

Z wszystkich osób wybierzemy trójkę z największą ilością nominacji, którzy będą rywalizowali w ankiecie o najlepszego Użytkownika Miesiąca Sierpnia.

lotek.png

Macie czas do 26 września by nominować swoje osoby w komentarzach, po czym od 27 września powstanie 
nowy temat z 3 najlepszymi użytkownikami, którzy będą rywalizowali w formie ankiety do 30 września.

Mamy nadzieje, że reguły są proste i klarowne, tak więc zaczynamy inaugurację "Użytkownik Miesiąca"!
Miłej zabawy, zapraszamy wszystkich do udziału!
[ @ Użytkownik]

• Lubię To! 5
  • Super! 5

image.gif

Moderator
Napisano

@ Bartas
Jeden z aktywniejszych opiekunów serwera na forum i w swoim dziale, regularnie widziany w dziale z głosowaniem na wszystkie serwery.

• Lubię To! 6
  • Dziękuje! 1

b_350_20_545454_575757_ffffff_ffffff.png

Napisano

@ Bartas Aktywny Opiekun w dziale serwera FFA oraz na forum i na Chatboxie. 

• Lubię To! 6
  • Dziękuje! 1

sygnaturakrzemienn1.png.0eedf3696e40937619f1faf62b132982.png

Napisano

@ JK96 Aktywny Grafik, udziela się na forum, głosuje na Nasze serwery

• Lubię To! 2
  • Dziękuje! 1
  • Super! 1

resized_800x300.jpg

Napisano

@ Bartas  to ja tez kolege zgłaszam!  Aktywny opiekun, w kazdym temacie dotyczacym FFA sie wypowie.

Poza tym zawsze mi lajkuje odpowiedzi! :HYPERSL:

• Lubię To! 3
  • Dziękuje! 1

JK96_sygnatura_GRAFIK_GAMEFUTURE_v2_600x250.png

Napisano

@ Bartas mimo że na forum przestałem często zaglądać przez nauke to jak zajrzę to patrze wszystkie działy i praktycznie widzę go co chwilę, tak samo na czatboxie:uwu:

• Lubię To! 3
  • Dziękuje! 1

jaacek.(8).gif.8d01a69f1d02af7f923f56c9df92bed8.gif.b18c4d78edeffa690d107521cd32cf76.gif

Napisano

To ja zgłoszę dla odmiany @ Bartas  :D  Chłopak ogarnia wszystko. Począwszy od serwera FFA, opiekuje się nim należycie, wlącznie z adminami :classic_rolleyes:. Jeśli jest jakiś problem lub pytanie - zawsze odpowie, pomoże, doradzi. Na forum - nie ma chyba tematu, w którym nie byłoby widać jakiejś jego aktywności - czy to lajk, czy odpowiedź. Myślę, że zapracował solidnie na takie docenienie :D

• Lubię To! 3
  • Dziękuje! 1

image.png.7977d5bcdd36ad87e5227752819e43b0.png

Napisano

@ Mr. Ambrozja aktywny na forum jak i na chatboxie. Zawsze chętny do pomocy innym użytkownikom. Tworzy ciekawe  konkursy, w których  chętnie uczestniczą użytkownicy forum.  Jako opiekun wywiązuje się ze swoich obowiązków. Troszczy się o swoich adminów jak i o serwer DD2#1 . 

• Lubię To! 5
  • Dziękuje! 1
Napisano

@ Bartas ponieważ jest naprawdę świetnym opiekunem serwera FFA. Odkąd go znam służył radą i pomocą. Gdy jeszcze  byłam adminem, zawsze można było liczyć na jego wsparcie (z resztą tak jak całej reszty naszej administracyjnej ekipy) :) Również na forum jest wszechobecny. Jeśli miałabym sama kogokolwiek wybrać, stawiam na Bartasa :)

• Lubię To! 3
  • Dziękuje! 1

boginigrzybow.png.f238890f6c4b1872f94fd31eb7dc4fd4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania