Mr. Ambrozja Napisano 19 Września Moderator Napisano 19 Września Zapraszamy wszystkich użytkowników do pierwszego plebiscytu pt. "Użytkownik Miesiąca"! Zasady są proste! W temacie nominujecie jedną osobę z forum, która Waszym zdaniem najbardziej zasłużyła na to wyróżnienie w sierpniu, i piszecie krótko dlaczego (plebiscyt zawsze będzie z miesięcznym opóźnieniem). Przykład: @ andziapandzia ponieważ w sierpniu wyróżniała się jako @ Redaktororaz w roli @ Global Moderatorbyła najbardziej aktywna na forum oraz na chatboxie. Z wszystkich osób wybierzemy trójkę z największą ilością nominacji, którzy będą rywalizowali w ankiecie o najlepszego Użytkownika Miesiąca Sierpnia. Macie czas do 26 września by nominować swoje osoby w komentarzach, po czym od 27 września powstanie nowy temat z 3 najlepszymi użytkownikami, którzy będą rywalizowali w formie ankiety do 30 września. Mamy nadzieje, że reguły są proste i klarowne, tak więc zaczynamy inaugurację "Użytkownik Miesiąca"! Miłej zabawy, zapraszamy wszystkich do udziału! [ @ Użytkownik] 5 5 Przetłumacz na Angielski
fafa Napisano 19 Września Moderator Napisano 19 Września @ Bartas Jeden z aktywniejszych opiekunów serwera na forum i w swoim dziale, regularnie widziany w dziale z głosowaniem na wszystkie serwery. 6 1 Przetłumacz na Angielski
krze.mienn Napisano 19 Września Napisano 19 Września @ Bartas Aktywny Opiekun w dziale serwera FFA oraz na forum i na Chatboxie. 6 1 Przetłumacz na Angielski
hi i am Terruś Napisano 21 Września Napisano 21 Września @ JK96 Aktywny Grafik, udziela się na forum, głosuje na Nasze serwery 2 1 1 Przetłumacz na Angielski
JK96 Napisano 22 Września Napisano 22 Września @ Bartas to ja tez kolege zgłaszam! Aktywny opiekun, w kazdym temacie dotyczacym FFA sie wypowie. Poza tym zawsze mi lajkuje odpowiedzi! 3 1 Przetłumacz na Angielski
jvkt Napisano 22 Września Napisano 22 Września @ Bartas mimo że na forum przestałem często zaglądać przez nauke to jak zajrzę to patrze wszystkie działy i praktycznie widzę go co chwilę, tak samo na czatboxie 3 1 Przetłumacz na Angielski
Disorder Napisano 23 Września Napisano 23 Września To ja zgłoszę dla odmiany @ Bartas Chłopak ogarnia wszystko. Począwszy od serwera FFA, opiekuje się nim należycie, wlącznie z adminami . Jeśli jest jakiś problem lub pytanie - zawsze odpowie, pomoże, doradzi. Na forum - nie ma chyba tematu, w którym nie byłoby widać jakiejś jego aktywności - czy to lajk, czy odpowiedź. Myślę, że zapracował solidnie na takie docenienie 3 1 Przetłumacz na Angielski
Tynka Napisano 24 Września Napisano 24 Września @ Mr. Ambrozja aktywny na forum jak i na chatboxie. Zawsze chętny do pomocy innym użytkownikom. Tworzy ciekawe konkursy, w których chętnie uczestniczą użytkownicy forum. Jako opiekun wywiązuje się ze swoich obowiązków. Troszczy się o swoich adminów jak i o serwer DD2#1 . 5 1 Przetłumacz na Angielski
Karolina. Napisano 25 Września Napisano 25 Września @ Bartas ponieważ jest naprawdę świetnym opiekunem serwera FFA. Odkąd go znam służył radą i pomocą. Gdy jeszcze byłam adminem, zawsze można było liczyć na jego wsparcie (z resztą tak jak całej reszty naszej administracyjnej ekipy) :) Również na forum jest wszechobecny. Jeśli miałabym sama kogokolwiek wybrać, stawiam na Bartasa :) 3 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi