dddddddd Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 (edited) Nick: dddddddd Wiek:17 SteamID: STEAM_1:1:550250952 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/dddddddd/mirage.lukashdev.pl:27015/ Czy byłeś wcześniej karany na serwerze?:Nie Czy byłeś już gdzieś adminem? tak Znajomość SM [0/10]:9/10 Dlaczego ty?:Jestem dosyć aktywną osobą na serwisie i już nie raz widziałem danego gracza który łamał regulamin, gram na serwisie już od dłuższego czasu. I mogę już obiecać ze jeżeli się dostane to będę pilnował tego żeby na serwerze panowała mila atmosfera. i mam nadzieje ze uda mi się także pomoc nowym użytkownikom serwera i zachęcić ich do dalszej aktywności Coś o sobie: Siemano jestem Maciek, mieszkam w Warszawie. Moim jednym z zainteresowań jest motoryzacja lubię sobie pograć na serwerze . Mam nadzieje ze zostanę przyjęty <3 Edited February 4, 2023 by dddddddd Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Zapraszam do odpracowania ostrzeżenia, wtedy otworzę podanie. 1. Zabrania się składania podań z warnem na swoim koncie. "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts