srała ala do szamba Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 (edited) Nick w grze: srała ala do szamba Wiek: 19 Doświadczenie: Kiedyś się kilka swoich serwerków prowadziło, adminowałem na konkurencyjnej sieci kilka lat temu. Ogółem trochę stażu jest :D Staż na serwerze: Na serwerze ostatnio siedzę dzień w dzień, zdaje mi się że każdy stały gracz napewno mnie kojarzy, no a więcej informacji to na gt można sprawdzić Znajomość AMXX [1-10]: 9 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK Dlaczego chcesz admina?: Czasem przychodzi czas w którym nie ma admina, lubią się wtedy pojawiać osoby które nie trzymają się zasad serwera (przykładowo obrażać innych ludzi, ich wyznania itd), co prawda żadnego cheatera na serwerze nie spotkałem, lecz jeśli by taki się trafił jestem w stanie zareagować :). Adminować bym chciał po to by trzymać porządku na tym serwerze, bo po dość długiej przerwie fajnie mi się tutaj pyka i chciałbym przy tym zostać. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/zbigniewqq_/ , Zbigniewqq#2735 Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Napewno się dogadamy :) P.S To ja walczący z cheaterami: https://www.gametracker.com/player/srała ala do szamba/51.83.228.105:27015/ Edited January 24, 2023 by Kubaa. Kubaa. >>, January 24, 2023 Edytuj proszę temat i dodaj link do swojego GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Neutral, wszystko spoko, ale gt lezy, imo popraw gt i napisz za 2 tyg. reszta spoko Pozdrawiam 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ri@n Posted January 24, 2023 Wspierający Share Posted January 24, 2023 Jestem obecnie na NIE ! Może i masz doświadczenie żeby zasiadać w szeregach administracji ale... Na chwilę obecną może raz góra dwa razy widziałem Cię na serwerze i tyle, moim zdaniem GT do poprawy, popraw GT do końca tygodnia ewentualnie w ciągu dwóch i wtedy składaj podanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted January 24, 2023 Admin Administrator Share Posted January 24, 2023 Pograj na serwerze trochę dłużej, popraw swoje GT, i złóż podanie za 7 dni. ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted January 24, 2023 Admin Administrator Share Posted January 24, 2023 ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts