Pietrek90 Napisano Piątek o 17:55 Napisano Piątek o 17:55 Imię:Piotr Wiek:36 Nick w grze:Pietrek90 Twój SID (SteamID): STEAM_0:0:449525628 Doświadczenie:Miałem już Admina nawet tu na forum i na innych sieciach podctawę potrafię zrobić.Pilnować porządku na serwerze i miałem styczność z Adminem jest dużo roboty na Adminie. Myślę że doświadczenia zdobędę od innych Adminów może mi pomogą że bym bardziej się nauczył uczymy się całe życie ale zależy mi na tym co robię powoli robię ale dokładnie. Doświadczenie mam Podctawawą i nie chce kłamać chcę się nauczyć być dobrym Adminem i Postaram się całego serca wywiązywać się z obąwiozków Znajomość AMXX [1-10]: 4-5 Link do GT/Tsarvar: https://center.gamefuture.pl/player/Pietrek90?serverId=3 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): Chciałbym zostać Adminem serwera dd2 1 jest super Administracja i chciałbym pomóc przy serwerze pilnować porządku lubię ten zawód. w Pracy też pilnuje porządku i tak samo chciałbym pomagać i całe serce dawać że by byli zadowoleni Właścicieli serwera i Opiekunowie i Admini. Mam dużo czasu bo pracuje 24/72 h lub 24/48 lub 24/24 teraz aktualnie 24/3 dni wolnego to jak jestem to przychodzę na serwer. Jestem Osobą konaktową chcę i czuję że dam radę na tyle ile potrafię całego serca wykonywać służbę na serwerze. Dodam że sporo spędzam czasu na dd2 1 jak i na forum mam Fb mam Steam mam Dc i Ts3 Pozdrawiam całą Administrację i Adminów i mam nadzieję że mi dacie szansę :) Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: Tak zawsze pomagam i będę pomagał bo lubię pomagać :)
krzyssiu12 Napisano Piątek o 18:12 Napisano Piątek o 18:12 + Bez problemowy gracz + Wiek + często na serwerze Jestem na TAK 1 1 Przetłumacz na Angielski
PoYeB Napisano Piątek o 18:16 Napisano Piątek o 18:16 + Dobry gracz + Wiek + Godzinki Jestem na Tak, ale na okres próbny. 1 1 Przetłumacz na Angielski .
VagKrychu Napisano Piątek o 19:19 Napisano Piątek o 19:19 + aktywny na forum i na serwerze + często zauważyłem, ze bez problemu pomagasz innym graczom + kulturka na wysokim poziomie Jestem na TAK 1 1 Przetłumacz na Angielski
Nymerka Napisano Sobota o 08:29 Napisano Sobota o 08:29 + kulturalny i sympatyczny + pomocny + często aktywny :) myślę że okres próbny jak najbardziej na TAK 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano Sobota o 20:21 Moderator Napisano Sobota o 20:21 Zapraszam jutro na test admina w godzinach wieczornych na teamspeak Egzamin niezdany zapraszamy ponownie za 2 tyg 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano wczoraj o 17:40 Moderator Napisano wczoraj o 17:40 Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi