szymiv2 Napisano Środa o 19:51 Napisano Środa o 19:51 Imię: Szymon Wiek:16 Nick w grze: szymek <0_0> Twój SID (SteamID):ID Steam: STEAM_0:1:651685941 Doświadczenie:małe Znajomość AMXX [1-10]:0 Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/szymek <0_0>/51.83.228.105:27015/ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania):Chciałbym pomóc w porządku na serwerze, gram często w różnych godzinach na serwerze wiec myślę że pomogę Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: Tak 2 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano Środa o 20:00 Napisano Środa o 20:00 @ Admin CS 1.6ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi :) 1 Przetłumacz na Angielski
Tynka Napisano Środa o 20:03 Napisano Środa o 20:03 (edytowane) + aktywny na serwerze + kulturalny + nigdy nie sprawia problemów Doświadczenie zdobędzie przy pomocy innych adminów Jestem na tak Edytowane Środa o 20:05 przez Tynka 1 Przetłumacz na Angielski
VagKrychu Napisano wczoraj o 05:37 Napisano wczoraj o 05:37 Bezproblemowy gracz. Wielki + za nie sciemnianie z amx , każdy gdzieś się tego uczyl i ty też się gdzieś musisz nauczyć , będziesz miał chęci to tu się wszystkiego na spokojnie nauczysz 🙂 Jestem na TAK 1 Przetłumacz na Angielski
Pietrek90 Napisano wczoraj o 11:01 Wspierający Napisano wczoraj o 11:01 Jesteśmy ludźmi a nie roboty każdy zasługuje na szansę zostanie Adminem serwera +Chęci pomóc innym Administracji przy serwerze +Steam +GT i - jak wymagania tak jak do innych Adminów że musieli mieć przegrane godziny na serwerze, (+-) Doświadczenie zdobędzie jak będzie grał i uczestniczył życiu forum ale widzę że brak aktywności na forum Jestem za daniem próby na okres 14 dni zawsze można zabrać rangę. + Składka Powodzenia i Pozdrawiam i życzę sukcesów 1 Przetłumacz na Angielski
real-88 Napisano wczoraj o 13:50 Napisano wczoraj o 13:50 same plusy, jestem na tak 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano wczoraj o 17:00 Napisano wczoraj o 17:00 Biorę cię pod swoje skrzydła, zrobimy z ciebie potężnego Admina! 2 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano wczoraj o 17:00 Napisano wczoraj o 17:00 Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi