INsomnia Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Imię: Mateusz Wiek: 36 Nick w grze: || `INsomnia* Twój SID (SteamID): STEAM_0:0:964556573 Doświadczenie: 25 Lat ( admin i H@ na serwerach pcl.pl ktore juz nie istnieją ) Znajomość AMXX [1-10]: 9 Link do GT/Tsarvar: tutaj jest cos nie tak poniewaz gram a pokazuje 0 H Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): czasami gry nie ma admina przyda sie nowy i potrzebna jest czasami nowa krew Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: TAK
Pietrek90 Napisano 6 godzin temu Wspierający Napisano 6 godzin temu Jestem na nie -Podanie na odwal się -Brak godzin brak linka GT - Takie samo podanie napisałeś w lutym - Zdanie takie że Adminów nie ma to jest klamsctwo bo jest dużo Adminów 11 lat miałeś jak napisałeś 25 lat doświadczenia jakoś w to nie wierzę xd
grinln Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Na Nie - brak GT - kopiuj / wklej podania wcześniejszego 1 Przetłumacz na Angielski
krzyssiu12 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Ja też na NIE. kiedyś jeszcze cię widywałam na serwerze a ostatnio wcale. jak zwiększysz aktywność to może zmienię zdanie
VagKrychu Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Także jestem na NIE. Trochę czasu spędzam na serwerze, ale cie nie kojarzę . Pograj trochę wiecej i daj sie poznac :) Jedyny + to amxx
Mr. Ambrozja Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi