Skocz do zawartości
★ ROZBRAJAMY RAKA - CHARYTATYWNY TURNIEJ CS 1.6 ★ ×
★ ZBIÓRKA PROJEKTOWA - DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Twój nick: rado
2. Nick admina/gracza na którego składasz skargę: skurwisin
3. Data i godzina zdarzenia: 25.04.2026 między 20:00 a 21:00
4. Opis sytuacji: Publiczne znieważanie innych osób na tle narodowościowym (co samo w sobie jest przestępstwem - art. 257 kodeku karnego) + ordynarne zachowanie, nieprzystające do stanowiska admina.  Od osoby w wieku 28 lat myślę że można już wymagać trochę więcej kultury. 
5. Dowody: http://megawrzuta.pl/pczzwtkd

http://891629.hltv2.pukawka.pl/hltv-2604251953-de_dust2-1777139580-1777141980.zip

• XD 4
Napisano

Witam,

Miałem się nie wypowiadać tylko poczekać na rozstrzygnięcie przez osoby decyzyjne, ale chcąc być osobą kulturalną wręcz nie wypada.

Rozumiem Twoją niepohamowaną frustrację moimi często satyrycznymi rozmowami ze znajomymi na serwerze, które niekoniecznie wpisują się w Twoje ramy jak powinna zachowywać się osoba w wieku 28 lat pełniąca funkcję administratora serwera. 

Jednocześnie nie do końca rozumiem Twój komentarz odnośnie ordynarnego zachowania - wypadanie odbytu nie jest w żaden sposób śmieszne i w tym momencie osoby, które z czymś takim się zmagają mogą się poczuć publiczne znieważone z powodu takiej przypadłości. Co prawda to nie podlega pod żaden artykuł w kodeksie karnym - co najwyżej możnaby podciągnąć to pod kodeks moralny. 

Jeżeli będziesz potrzebował jakichkolwiek danych niezbędnych do wytoczenia mi pozwu cywilnego za moje komentarze, które podlegają pod wyżej wymieniony kodeks karny, aczkolwiek nie gryzą się w żaden sposób z regulaminem serwera - postaram się z Tobą współpracować, proszę jedynie abyś poinformował mnie o tym w wiadomości prywatnej.

Nie został poruszony przeze mnie żaden temat religijny, a co najwyżej kolejna kwestia ujęta w tymże podpunkcie regulaminu - "bądź innych, które mogą obrazić graczy na serwerze". 

Jeżeli jakikolwiek gracz pochodzi z Izraela bądź ma hebrajskie korzenie i został dotknięty moim komentarzem - pragnę z całego serca szczerze przeprosić, posypuję głowę popiołem.

Jednocześnie mam nadzieję, że zachowamy ten formalny ton wypowiedzi, ponieważ nie chcę być postrzegany jako osoba niekulturalna oraz niegodna stanowiska administratora serwera.

Pozdrawiam.

• Super! 1
  • WOW! 1
Napisano

A kolega prawo skończył ze paragrafami rzuca na prawo i lewo? "Halo policja, proszę przyjechać na DD2 bo jakiś chamski admin obraża inną religię oraz specjalnie napisał z błędem słowo RZYDUW" 

Bardzo cię proszę kolego @ rado żeby od czasu do czasu troszkę się wyluzować i nie brać wszystkiego aż tak do siebie... Za owe dowody które wstawiłeś nie mam najmniejszych podstaw do ukarania admina, nie szukajmy dziury w całym. Ale jeżeli już chcesz nam tak zaimponować to lepiej by było jakbyś wpłacił chociaż złotóweczkę na "Cancel Fighters" Na pewno zrobisz lepszy pożytek niż z tej skargi. 

Pozdrawiam i odrzucam.

• Lubię To! 1
  • Super! 5

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Napisano
Info

Skarga zostaje odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania