Skocz do zawartości
★ ROZBRAJAMY RAKA - CHARYTATYWNY TURNIEJ CS 1.6 ★ ×
★ ZBIÓRKA PROJEKTOWA - DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Twój nick: rado
2. Nick admina/gracza na którego składasz skargę: @ NesQuik
3. Data i godzina zdarzenia: 20.04.2026 godz 17:45 oraz 18:25
4. Opis sytuacji: Obrażanie, przeklinanie, nazywanie adminów ze są "ch.a warci" (wczoraj opowiadał że wszystkie kobiety to "fałszywe ku*wy"). Gracz @ NesQuik jest bardzo wulgarny, ale z racji iż jest dobrym znajomym adminów (a z niektórymi adminkami flirtuje) to oni na serwerze totalnie ignorują jego chamskie zachowanie i nic z tym nie robią. Inni za mniej wulgarne zachowanie dostają kilkudniowe bany. 
5. Dowody: http://891629.hltv2.pukawka.pl/hltv-2604201732-de_dust2-1776699120-1776701400.zip od mniej więcej 12 minuty

http://891629.hltv2.pukawka.pl/hltv-2604201810-de_dust2-1776701400-1776703860.zip od mniej więcej 14 minuty

• Haha 1
  • XD 1
Napisano (edytowane)

ehh, no jak musze to sie odniose :D co to "admini sa chuja warci" to mowilem w momencie jak jeden gracz (nicku nie podam) ciagle rzucal smoke na anarchie od tt i nic nie moglismy zrobic tylko czekac az ct sobie przejma to miejsce i tyle bo nic nie iwdac od strony tt. C odo falszywe kurwy to mowilem ogolnie xd a nie o kobietach ze serwera o ile byla jakas w druzynie :D tyle z mojej strony jak chcecie to dajcie mi bana zaden problem :D zawsze odpoczynek ise przyda, serio jak za to jest ban to zrozumiem bez lipy.

Edytowane przez NesQuik
Napisano

Jak dobrze sięgnę pamięcią wstecz miałeś już tydzień przerwy za rzucanie podobnych tekstów w strone pozostałych graczy czy adminów i widze że nic Cie to nie nauczyło, wnioski się same wyciągają 

• Lubię To! 1
Napisano

Dlatego pisze, jak uznaja ze ban sie nalezy no to sie nalezy klocic sie nie zamierzam. 

Napisano

@ NesQuik jedyne co fajnego w tej skardze mi się podoba to fakt że przyznajesz się do swojego błędu i bierzesz to na klatę. Lecz traktujemy wszystkich równorzędnie, bez wględu kto i jakie przewinienie popełnił.

Następnym razem bardzo bym prosił byś nie pisał tak o moich adminach, jeżeli masz "jakieś ale" wobec któregoś admina prosiłbym napisać to do mnie z konkretnymi dowodami. Ban na 1 dzień najniższy wymiar kary jaki mogę ci zastosować. Mam nadzieje ze nie weżmiesz tego za poważnie do siebie lecz zrozumiesz swój błąd 

• Lubię To! 3

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Napisano
Info

Skarga zostaje przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania