VagKrychu Napisano Sobota o 20:10 Napisano Sobota o 20:10 Imię: Krystian Wiek: 35 Nick w grze: VagKrychu Twój SID (SteamID): STEAM_0:1:556435314 Doświadczenie: Mialem okazje adminowac na paru serwerach Znajomość AMXX [1-10]: 5 mysle , ze kwestia przypomnienia Link do GT/Tsarvar: https://center.gamefuture.pl/player/VagKrychu?serverId=3 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): A wiec tak, nie chce powtarzać tego co pisza inni , typu chce pomoc i ze nie ma adminow itd itp. Po przegraniu jak dotychczas paru tam godzin na tym serwerze stwierdzilem, ze ekipa administracji jak i sami gracze tutaj, jest naprawde spoko i chętnie dołączę w wasze szeregi. Lubię pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze, a jak juz gram to może warto spróbować i u was :) Miałem już taka mysl, aby wrocic na poprzedni projekt, ale niestety atmosfera na tamtym , a na tym to jest niebo a ziemia. Jako admin na innych projektach zawsze staralem sie robic co do mnie nalezy w 100%. Myslę, ze nie zawiode i was , jezeli oczywiscie otrzymam taką szanse :) Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: TAK Patryk, 13 godzin temu Zgłoś się do któregoś z opiekunów 1 Przetłumacz na Angielski
Nymerka Napisano Sobota o 20:31 Napisano Sobota o 20:31 Noooo ja jestem na TAK + Ogarnięty + Coś tam umie + Pozytywny i bezproblemowy + Wiek 1 Przetłumacz na Angielski
skurwisin Napisano Sobota o 20:42 Napisano Sobota o 20:42 Jestem na tak. Mam wrażenie, że ostatnim czasem za dużo Cię na serwerze nie było, ale ogólnie Cię widywałem. Gdybyś troszkę częściej się teraz pojawiał to będzie super. Poza tym bezproblemowy, ogarnięty gracz więc zdecydowanie ogarnięta para rąk do pomocy. 1 Przetłumacz na Angielski
Tynka Napisano Sobota o 21:49 Napisano Sobota o 21:49 Jestem na tak + Często widziany na serwerze + Zawsze kulturalny + Wiek + Doświadczenie 1 Przetłumacz na Angielski
krzyssiu12 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu + bez problemowy gracz + wiek + czesto widziany na serwerze TAK 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 14 dni próbnego witamy na pokładzie ODD2#1
Mr. Ambrozja Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi